Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Κρύβεται η μουσουλμάνα που φωτογραφήθηκε γυμνή. Δέχεται απειλές κατά της ζωής της


Απειλές κατά της ζωής δέχεται η 25χρονη Τουρκάλα ηθοποιός, Sila Sahin, η οποία εμφανίστηκε γυμνή στο τεύχος Μαΐου της γερμανικής έκδοσης του Playboy.

Η γυμνή Sila προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της μουσουλμανικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο, αλλά και την απόρριψη της οικογένειας της, η οποία – πλην του ηθοποιού πατέρα της – δεν της μιλάει πια.

Στα ισλαμικά φόρουμ έχει ανοίξει έντονη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να τιμωρηθεί η «γερμανική τουρκάλα, η οποία ντροπιάζει τη τιμή της μουσουλμάνας». Μεταξύ πολλών άλλων σκληρών εκφράσεων την αποκαλούν «πατσαβούρα», «πληρωμένη πόρνη» και άλλα χειρότερα.

Πάντως, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το που βρίσκεται η Sila, ενώ ο μάνατζερ της υποστηρίζει ότι πριν από την κυκλοφορία του «Playboy» η πολύ γνωστή ηθοποιός, είχε προγραμματίσει φωτογράφηση στη Σρι Λάνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive