Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αναγνώστης απο το Τορόντο, απαντάει στον Μίκη:"Ο κ. Θεοδωράκης και η προοδευτικές ιδέες του"

Στο πρόγραμμα του κ. Γ. Παπαδάκη  24-5-11 καλεσμένος του ο κ. Μ. Θεοδωράκης . Θα ήθελα να του απαντήσω σε κάποια σημεία για τις δηλώσεις του. 
Πρώτον  Αναφερθήκατε κ. Θεοδωράκη στο χρέος, και πως οι δανειστές , Εύρώπη και  ΔΝΤ  έβαλαν <<η βάζουν>> όρους,και δεν μπορούν οί Έλληνες να δανειστούν από άλλες πηγές.
 
Ξέχασες μάλλον κ. Θεοδωράκη ,άπό την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε πρωθυπουργός ό κ. Παπανδρέου άρχησε το συργιάνι, για το πως θα βρή δανεικά.  <<Αύτό έκαναν και αύτό ξέρουν να  κάνουν μόνο  ΔΑΝΕΙΚΑ >>
(Τότε που όλοι σας οί προοδευτικοί και πρώτος ό κ. Μ. Ανδρουλάκης φωνάζατε   ΑΣΤΡΑΨΕ  ΤΟ  ΑΣΤΡΟ  ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ )  Ξεχνάτε τα άγκαλιάσματα με τους  Κινέζους.  Ξεχνάτε τα άγκαλιάσματα με τον κ.  Poutin  και τον  κ. Medvedev . Ξεχάσατε ολοι σας την είλικρίνεια του κ. Medvedev  που του το είπε κατάμουτρα.  Πήγαινε άγόρι μου στο  ΔΝΤ  να κάνης τη δουλειά σου.
Διότι άπλούστατα οί ομοϊδεάτες σου προοδευτικοί άνά  τον πλανήτη είναι φτωχοί.  <<πιο πολύ στο μυαλό>> .Οι δέ υπόλοιποι πλουτοκράτες που εχουν τα χρήματα θέλουν  collateral <<ενέχυρο>>. Και άπό οτι διαβάζω εδώ στα ξένα  Μ.Μ.Ε. τα πιο πολλά τα έχετε βάλει ένέχυρα.     Οπως π.χ. τις είσπράξεις άπό διόδια και ΟΠΑΠ για τα έπόμενα  -50- χρόνια.!!!
Οι άλλες πηγές απλούστατα δεν υπάρχουν αλλά και αν υπήρχαν θέλουν και αύτοί κάτι ένέχυρο.   ¨Αρα δεν έχουμε άλλες έπιλογές.

Τώρα γιατί μου έρχονται στο μυαλό οί δημοσιεύσεις του  Focus για  Ακρόπολι και νησιά;;  το αφήνω στο imagination  ολων σας. 

Δεύτερον  Μιλάτε για τον μεγαλύτερο πραγματευτή ονείρων τον Ανδρέα  Παπανδρέου <<ετσι τον άποκαλεί ό κ. Στριγας στο βιβλίο του  Παγκόσμιοι  Εντολοδότες>>.Και το πως πήρε το χρέος άπό  20%  και το ΄φτασε στο 108%, και πως το συνεχίζει το   off-spring  του με καμάρι μέχρι και σήμερα. Γιατί δεν άναφέρεσθαι στο πρώτο  20% και στο γέρο  Καραμανλή;!!
Θέλεις να κρύψης κάτι,!! Γιατί δεν άναφέρεσθαι στη χούντα και για το πως δεν άφησαν χρέος,!!!!
Αλλά πάντα λές πολλά για το πως πέρασες στην έξορία, και πως σας τάϊζαν  ρέγγες.    
Έσύ προσωπικά είσαι πολύ τυχερός ,και πρέπει να είσαι και πολύ εύτυχισμένος άνθρωπος, διότι πήγες εξορία και σήμερα --ζης-- και μας τα διηγήσαι.  
Είσαι  ΖΩΝΤΑΝΟΣ.   
Αλλά οσοι είχαν άντίθετη γνώμη στον παράδεισο του  ΣΤΑΛΙΝ δεν έζησε κανένας να μας πη τα βασανά του και τι είδος  χαβιάρι έτρωγαν.

Τριτον  Άναφέρεσθαι στους φτωχούς Ανατολικο Γερμανούς  και πλούσιους  Δυτικο Γερμανούς ,το τι έκαναν οί Γερμανοί και πως χειρίστικαν την ενωσή τους λίγο μας ενδιαφέρει. 
Από οτι βλέπω μια χαρά τα περνάνε .    
Δεν ζητάνε   ΔΑΝΕΙΚΑ !!!! 
Αλλά θα σταθώ σε μιά σου λέξη <<ΦΤΩΧΟΙ>> Οί φτωχοί  Ανατολικο Γερμανοί ,,,,,,Γιατί ήταν φτωχοί !!!!!   
Απλούστατα ήταν ομοϊδεάτες σου οπως και ολοι οί ύπόλοιποι  ομοϊδεάτες σου είναι ολοι  ΦΤΩΧΟΙ ,!!!!!

Τεταρτον   Αντιεξουσιαστής . Διοργανώνεις και κίνημα εαν κατάλαβα καλά,  άντιεξουσιαστών.  
Δηλώνεις δεν θέλεις έξουσία.  Αρα δεν θέλεις άστυνομία δεν θέλεις στρατό.
Στο χωριό μου όποιο κοπάδι δεν είχε τσοπάνι το έτρωγε ό  ΛΥΚΟΣ  .  Και τον λύκο τον βλέπουμε ολοι .
Και πρώτος εσύ που καιροφυλαχτή στην άπέναντι όχθη. Εχει και όνομα  ΤΟΥΡΚΟΣ.

Και  τελος  Στο χωριό μου έλεγαν ο ομοιος στον ομοιο του και ή  ΚΟΠΡΙΑ στα λάχανα. Καθήστε κύριοι προοδευτικοί στην άκρη αρκετή συμφορά φέρατε μέχρι τώρα με τις ίδέες σας,δεν είσται εύχαριστιμένοι θέλεται να φέρεται και την καταστροφή.  Ο λύκος είναι άπέναντι και ολοι ξέρουμε την ορεξή του . Εαν κάποιοι ξέχασαν τη συμπεριφορά του  ας ρωτήσουν τους  Κύπριους που την ζούν.

Ας μου κάνει κάποιος τη χάρη να το δώση στον κ. Θεοδωράκη  i am missing his  eimail.

Peter Triantafyllos Toronto 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive