Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.Επεισόδια στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους λαθρομετανάστες: Δείτε βίντεο και φωτό

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην είσοδο στο λιμένα Ηγουμενίτσας προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την απόγνωση τους με την κατάσταση των λαθρομεταναστών. Η συγκέντρωση είχε καθαρά χαρακτήρα εναντίον των πολιτικών και της κυβέρνησης και όχι εναντίων

των λαθρομεταναστών, αφού η κυβέρνηση μένει άπραγη σε αυτό το θέμα αφήνοντας την περιοχή της Ηγουμενίτσας στο έλεος μιας κατάστασης τριτοκοσμικής.

Δυστυχώς πέρα από την προσέλευση του κόσμου, στο σημείο της εισόδου του λιμένα έγιναν και σοβαρά επεισόδια μεταξύ ντόπιων και λαθρομεταναστών. Ακλουθεί φωτογραφικό υλικό και video.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αποκλεισμό του λιμανιού και τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν

Dim lights Embed

Dim lights Embed

Dim lights Embed

Dim lights Embed

Ενημέρωση 22:40 Οι λαθρομετανάστες έχουνε βάλει φωτιά στο δάσος δίπλα από τα πρόχειρα καταλύματα τους και επενέβη η πυροσβεστική να σβήσει τις φλόγες πριν καεί το δάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive