Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΕΚ. Επιστροφή στους τίτλους.ΔΕΙΤΕ: Εικόνες από το πάρτι που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ



Έκδηλη η χαρά της ΑΕΚ, αφού μετά από 9 χρόνια κατακτά τίτλο σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Ο πρώτος τίτλος μετά το 2002 είναι γεγονός για την ΑΕΚ παρόλο που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του Ατρόμητου με το προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη να δηλώνει ότι ο τελικός ήταν μια παρωδία, καθώς στο πρώτο γκολ ο Ν. Λυμπερόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ και τα λεπτά των καθυστερήσεων δεν παίχτηκαν γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα ο Γ. Δώνης δήλωσε: «Νομίζω πρέπει να πείτε όλοι εσείς τι έγινε. Ο τελικός ήταν παρωδία. Στημένο και σκηνοθετημένο έργο ήταν αυτό σήμερα. Καταρχάς είναι αθλιότητα να τρώνε ξύλο οι παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε ξύλο. Το ελληνικό κράτος και το ποδόσφαιρό μας είναι ένα μπουρ...λο. Πρέπει να σώσουν οικογένειες που σημάδευαν με πιστόλια. Όλα είναι μια αθλιότητα».

Από τη μεριά του ο προπονητής της ΑΕΚ, στον πρώτο του τίτλο με την ομάδα δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος. Γι' αυτό ήρθα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για να κερδίζω τίτλους! Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μας. Ήταν μία σεζόν με άσχημες στιγμές και άσχημα περιστατικά, όμως, καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive