Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤOΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ. Του Χρήστου Μαντζιάρη

Στην αρχή μιας οικονομικής κρίσης, που όμοιά της δεν ξαναντιμετώπισε η Ελλάς, οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι από το ημερολόγιο να εορτάσουν και φέτος την πρωτομαγιά. Η ειρωνεία είναι ότι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι είναι προστάτες των εργατών, αυτοί που μόστραραν πρώτοι στις εργατικές συγκεντρώσεις και έβγαζαν λόγους υπέρ των εργαζομένων είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το σημερινό δράμα των εργατών. Αυτοί είναι οι αριστερόστροφοι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές.
Οι πολιτικοί αυτής της κατηγορίας, είτε ήταν στην κυβέρνηση είτε στην Βουλή, κατόρθωσαν και μείωσαν τους μισθούς, κατήργησαν τα δώρα, αύξησαν υπερβολικά το κόστος ζωής, εκμηδενίζουν τις κοινωνικές παροχές, πολέμησαν την επιχειρηματικότητα, αύξησαν την γραφειοκρατία, υπέθαλψαν την διαφθορά και αποβιομηχάνισαν την χώρα. Γιγάντωσαν την ανεργία και καθιέρωσαν όρους για τους εργαζομένους όπως συμβασιούχοι, part-time, μπλοκάκια,stage, υποαπασχολούμενοι, επιδοτούμενοι, με σκοπό να την αποκρύψουν. Με τόλμη στάθηκαν εμπόδιο σε επίδοξους επενδυτές. Μοιράζοντας υποσχέσεις και δανεικά «εξαγόραζαν» τις ψήφους… για το καλό της Ελλάδος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ :http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive