Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 21χρονος φοιτητής,

Ο οποίος έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) χτες τα ξημερώματα.

Το περιστατικό συνέβη στο διάστημα 2.30 π.μ. - 3 π.μ., όταν ο φοιτητής βρέθηκε για άγνωστο λόγο στο αίθριο του πρώτου ορόφου. Σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές του ΠΑΜΑΚ, ο νεαρός, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, φέρεται να πάτησε πάνω σε πλεξιγκλάς, το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει στο ισόγειο του ιδρύματος από ύψος 10 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα το φοιτητή στο νοσοκομείο, όπου μετά την πρώτη αντιμετώπιση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και νοσηλεύεται μέχρι αυτήν τη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Νικόλαο Εξαδάκτυλο, ο 21χρονος φέρει πολλά κατάγματα άκρων και σπονδυλικής στήλης, όπως και κρανιοπροσωπική εγκεφαλική κάκωση. «Βρίσκεται διασωληνωμένος υπό καταστολή και αναλγησία σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής», ανέφερε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Σημειώνεται ότι πριν από το ατύχημα ήταν σε εξέλιξη προβολή ταινίας και συζήτηση στο πανεπιστήμιο, στα οποία φέρεται πως συμμετείχε ο εν λόγω φοιτητής. Οπως ανέφερε στον «Α» ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Γιάννης Χατζηδημητρίου, πρώτη φορά συμβαίνει τέτοιου είδους περιστατικό στο χώρο του ιδρύματος.

«Πριν από πολλά χρονιά είχαμε έναν τραυματισμό φοιτητή, όμως ήταν κάτι διαφορετικό και συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο στο ίδρυμα», σχολίασε ο κ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του φοιτητή από την πρώτη στιγμή.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive