Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος ετοιμάζει “αντι-Ζάππειο2″. Γράφει ο NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ (Σημ.Δεν πάνε και οι δυό τους στα παπάκια του Ζαππείου να παίξουν;)

Η επικείμενη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στο «Ζάππειο 2», όπως έχει κωδικοποιηθεί επικοινωνιακά η εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, έχει ενεργοποιήσει τον πολιτικό και στρατηγικό σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να υπάρξει ένα «αντίβαρο», που θα αμβλύνει τυχόν εντυπώσεις υπέρ της Συγγρού, και θα επιτρέψει στον Γιώργο Παπανδρέου να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού έχουν επεξεργαστεί μια σειρά από «σενάρια εργασίας», τα οποία και έχουν παρουσιάσει στον Γιώργο Παπανδρέου, στη βάση ενός επικοινωνιακού «αντίλογου» από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Οι τάσεις που επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι δυο: Η πρώτη έχει «forward» χαρακτηριστικάγια την Κυβέρνηση, και θέλει τον Γιώργο Παπανδρέου να «απαντάει» στον Αντώνη Σαμαρά με τηνανακοίνωση μιας μεγάλης πρωτοβουλίας, είτε στο επίπεδο της οικονομίας, είτε αναφορικά με την επικείμενη Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η δεύτερη «δείχνει» την οδό της αξιοποίησης της πρόσφατης εσωκομματικής κόντρας στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα της απογραφής της οικονομίας από τον Γιώργο Αλογοσκούφη, και τις ενοχλήσεις που προκάλεσαν στην καραμανλική πτέρυγα όσα δήλωσαν ο Γιάννης Μιχελάκης και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζουν ότι η αντίδραση που θα επιλέξει ο Πρωθυπουργός θα είναι «έκπληξη», ενώ υπογράμμιζαν ότι με όσα δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο «Βήμα της Κυριακής» περί ενός νέου «πολιτικού μνημονίου», πρόλαβε τον Αντώνη Σαμαρά, στο σκέλος της πρότασης για μείωση φόρων, που θα βοηθήσουν την αναπτυξιακή προοπτική της οικονομίας.

http://www.statesmen.gr/27627/politiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive