Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Γ. Διαμαντίδης στον ΑΝΤ1 97,2: Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης, αλλά αν φθάσουμε, θα χρειασθεί την εντολή του λαού!


«Εάν η κυβέρνηση κρίνει ότι η αναδιάρθρωση θα μας βγάλει και θα μας οδηγήσει σε ανάπτυξη βεβαίως νομιμοποιείται να το κάνει, αλλά έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Άρα είναι εκ του περισσού να ασχολούμεθα και να επιμένουμε σε ένα θέμα το οποίο δεν τίθεται» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Γιάννης Διαμαντίδης. Τόνισε ωστόσο πως αν φθάσουμε σε αυτό το σημείο –κάτι το οποίο δεν είναι πιθανό- θα έπρεπε να στηθούν κάλπες από τη στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση έχει αναδείξει τα δεινά μιας τέτοιας εξέλιξης. «Αλλά όταν λέει ότι η ιστορία της αναδιάρθρωσης είναι χρεοκοπία για τη χώρα, πως θα πάει σε μια τέτοια; Βεβαίως σε μια τέτοια περίπτωση άμα φτάσουμε και εγώ εκτιμώ ότι θα είναι λάθος, από τη στιγμή


που δηλώνεται και βεβαίως θα χρειαστεί την εντολή του λαού. Αλλά τέτοιο θέμα δεν τίθεται”.
Εάν χρειαστεί να παρθούν άλλα μέτρα …βεβαίως θα παρθούν!
«Σε μια κοινωνία και σε μια οικονομία που τρέχει συνεχώς πάντα η κυβέρνηση παίρνει μέτρα τα οποία βελτιώνουν ή προσπαθούν να βελτιώσουν ή κατά την άποψή τους πρέπει να βελτιώσουν την πορεία της οικονομίας. Εάν χρειαστεί στην πορεία να παρθούν άλλα μέτρα για την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας βεβαίως θα παρθούν. Είναι δυνατόν σήμερα τον Απρίλιο να λέμε ότι δεν θα πάρουμε μέτρα τα Χριστούγεννα π.χ σε 8 μήνες, εάν υπάρχει ανάγκη να πάρουμε για την βελτίωση της οικονομίας;» διερωτήθηκε ο Υπουργός, αφηνοντας ουσιαστικά ορθάνοικτο το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων.
Πηγή: Νewscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive