Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Επ, κ. Εισαγγελέα, ΤΙ ΛΕΕΙ αυτός;Sinn (Ifo): Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, πρέπει να απελευθερωθεί από μέρος του χρέους της


Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη και πρέπει να αναδιαρθρώσει το χρέος της, δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού think tank Ifo, Hans-Werner Sinn.
Οι προσπάθειες των Ευρωπαίων να βοηθήσουν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 2010 δεν είχαν παρά ελάχιστα αποτελέσματα, είπε στο Reuters. «Είναι προφανές ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. Πρέπει να βάλουμε το χρέος στο τραπέζι και να απελευθερώσουμε τη χώρα λίγο από αυτό το τεράστιο βάρος των χρεών», τόνισε.

Όσο για τους πιστωτές, αυτοί θα πρέπει να πάρουν ένα μάθημα, σύμφωνα με τον Sinn. «Οι πιστωτές θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν μπορούν να μεταφέρουν χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε υπάρχει η υπόσχεση υψηλών αποδόσεων».

Πάντως, ο Sinn εμφανίστηκε αισιόδοξος για την Ισπανία, εκτιμώντας ότι η χώρα δεν αντιμετωπίζει την απειλή έντονων οικονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive