Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Jeffry,ΨΕΥΤΗΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΥΓΝΟΣ & ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ:Αν δεν ψηφίσετε τα μέτρα πάμε για χρεοκοπία και εκλογές.


Καταιγισμός συνεδριάσεων σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ για να περάσουν χωρίς κραδασμούς οι αποφάσεις


Ναι μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τόσο οριακά που και οι διαφωνούντες υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι είναι πολύ αργά για διαφωνίες.

Αυτή είναι άλλωστε η κριτική ακόμα και στην Βάσω Παπανδρέου .Ότι μίλησε πολύ αργά. Ο πρωθυπουργός συνεχίζει και σήμερα τις επαφές με κυβερνητικά στελέχη καθώς μια σειρά ζητημάτων που έχουν πια σχέση με την παρουσίαση κι όχι την ουσία των μέτρων είναι ακόμα ανοιχτά. Στις 3 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό τον γραμματέα του εθνικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.

Εκτός από τα μέλη του Συμβουλίου θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Λούκα Κατσέλη και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.

Αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσει στις 10 η ώρα το πρωί το υπουργικό Συμβούλιο, όπου και θα ανακοινωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα νέα μέτρα. Στη 1 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και αμέσως μετά το πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive