Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Iδιοκτήτες Καφετεριών Μεταβίβασαν τις άδειές τους στον Πρωθυπουργό! Και του ευχήθηκαν ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Κι απο εμάς ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ !!

Καλή κίνηση. Ίσως ψήνοντας καφεδες και οχι ανθρώπους να ... προκόψει.
Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, 40 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, που διαμαρτύρονται για το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος πήγαν έξω από τη Βουλή και μεταβίβασαν τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους στον πρωθυπουργό. Μάλιστα, το έκαναν και «με τη βούλα» - κανονικά δηλαδή με συμβολαιογραφική πράξη- και ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό να έχει καλύτερη τύχη στη διαχείριση των καταστημάτων τους (!), που όπως υποστηρίζουν έπεσαν έξω με την απαγόρευση του τσιγάρου. Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην «αδιάλλακτη στάση» του πρωθυπουργού στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια, όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.
Πάγια πρόταση του Συντονιστικού των επαγγελματιών ιδιοκτητών, ήταν να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής σε διαχωρισμό των μαγαζιών σε καπνιζόντων και μη.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

    Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
    Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
    Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι,μπράβο,αυτή είναι η λύση,η αυτοδικία.γιατί οχι;ας επιστρέψουμε 200 χρόνια πίσω επειδή κάποιοι δεν αντέχουν τις τύψεις που ψήφισαν αυτούς που ψήφισαν.αγαπητέ ανώνυμε που παροτρύνεις τον κόσμο να γίνει ένα είδος καμικάζι,σου λέω πως εκτός απο παράνομο και ανόητο,είναι και επισφαλές.ποιός σου εγγυάται οτι κάποιος καμικάζι απο αυτούς που ενθαρύνεις δε θα θεωρήσει ΕΣΕΝΑ κλέφτη;η δημοκρατία μπορεί να αντέξει τα πάντα εκτός απο τη βλακεία.και δυστυχώς απο αυτήν είμαστε γεμάτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive