Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τί πραγματικά είπε ο Καρατζαφέρης για τους λαθρομετανάστες (βίντεο)

Αναρτήθηκε από τον filologos10

Σχετικά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ έχουμε εκφράσει πολλές φορές την άποψή μας και έχει δεχτεί και από αυτόν τον χώρο πολλές φορές σκληρή κριτική για τα λεγόμενά του, την υπερψήφιση του Μνημονίου από το κόμμα του και τις γνωστές κυβιστήσεις του, κοινώς κωλοτούμπες.

Για το θέμα όμως που έχει κατακλείσει το διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο σχετικά με τις δηλώσεις του, όπου εμφανίζεται να δηλώνει πως αν περάσει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας πλοίο με λαθρομετανάστες θα βυθίζεται, αποφύγαμε να πάρουμε θέση και να προβάλλουμε το θέμα, καθώς οι δηλώσεις αυτές ήταν πολύ ακραίες και μόνο κάποιος ηλίθιος θα μπορούσε να τις κάνει, πόσο μάλλον ένας πολιτικός μπροστά σε κάμερα. Πολλά μπορεί να είναι ο Καρατζαφέρης, αλλά όχι ηλίθιος.

Και πράγματι! Το βίντεο που είδαμε στα δελτία, στο “ τσαντίρι” του Λαζόπουλου και αναπαράχθηκε από πολλούς ιστοχώρους αποτελεί προϊόν ενός καλού μονταρίσματος των λεγομένων του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Δείτε και ολοκληρωμένο το σχετικό βίντεο:

Ο κ. Καρατζαφέρης, δηλώνει ότι αν έρθει στην εξουσία (ασχολίαστο!) θα απελάσει 1.700.000 μετανάστες και μετά αλλάζει θέμα και αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις λεει ότι, αν παραβιάσει τα χωρικά ύδατα της χώρας πλοίο (εννοεί πολεμικό τουρκικό, αλλά τεχνηέντως αποκρύφθηκε), θα βυθίζεται.

Η άποψή μας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη για τον κο Καρατζαφέρη, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέπουμε την αλήθεια. Ποιος και γιατί μόνταρε κατ’ αυτόν τον τρόπο το βίντεο δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά πιστεύουμε ότι η άποψη του καθένα για κάποιον άλλο πρέπει να σχηματίζεται με βάση αληθινά στοιχεία και όχι συκοφαντίες.

Ξέρω ότι θα δεχτώ κριτική από πολλούς γι αυτήν την ανάρτηση, αλλά δεν μπορώ να εθελοτυφλώ όταν λέγεται ένα ψέμα…

Το ολοκληρωμένο βίντεο το βρήκαμε στο peramatozoa.info

αἰέν ἀριστεύειν

http://olympia.gr/2011/04/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive