Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΣΗΜΕΡΑ!! ΣΩΣΤΕΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



















Απάνω που ηρέμησε η Τάνια ΔΕΣ ΕΔΩ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_5326.html και λίγο πρίν κλείσει το δελτίο έγινε το ... τσουνάμι. Τον πήρε και τον σήκωσε το Βουλευτή της ΝΔ κ. Μελά τον αποίο ο Παπαγιάννης χαρακτήρισε τεμπέλη, απληροφόρητο, ότι δεν κάνει αντιπολίτευση ότι τσάμπα πληρώνεται, ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και άλλα πολλά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Και αυτά γιατί όντως δεν νοείται Βουλευτής της αντιπολίτευσης, να περιμένει απο τα κανάλια να του δώσουν θέματα για να ασκήσει το καθήκον του και αυτός να μην ξέρει ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ. ΜΕΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος λόγος της απουσίας του κόσμου απόψε στο Σύνταγμα ήταν η έλλειψη συντονισμού με τους απεργούς του κλάδου των συγκοινωνιών.
    Χωρίς συντονισμό δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.
    Παρουσιάστε την συνέντευξη του Βενιζέλου στη Ν.Υ. που έδωσε χθές στους ξένους ανταποκριτές στην οποία αναφέρει ότι οι Ελληνες αν και υποφέρουν συμφωνούν πλήρως με τα μέτρα .
    Ζητείστε πληροφορίες για να γίνει γνωστο άν η κυβέρνηση όντως προσέλαβε 300 Αλβανούς τους οποίους χρησιμοποιεί σαν αιχμή του δόρατος κατά του κοινού που διαμαρτύρεται ώστε να μην υπάρχει οσυγκινησιακός παράγων.
    Τέλος η νέα συνάδελφος και συνεργάτιδά σας που εμφανίζεται στην εκπομπή τουλάχιστον υποτιμά την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive