Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Θα κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα μπρός?

Ανατροπή απλά της κυβέρνησης και εκλογές με το καλπονοθευτικό σύστημα και τους όρους χρηματοδότησης των απαξιωμένων συστημικών κομμάτων η Ανατροπή όλου του καθεστώτος της μεταπολίτευσης?
Όλο και περισσότεροι καταγγέλουν το πλήρες αδιέξοδο και προτείνουν διορθωτικές λύσεις.Τη σκυτάλη αυτήν την εβδομάδα πήραν οι πανεπιστημιακοί συνταγματολόγοι που κατήγγειλαν προσωπικά ακόμα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενω αποθήκευσ συζήτηση για ΕΝΑ ακρότατα επώδυνο και προσωρινής διάρκειας μπάλωμα ΜΕ τη μορφή της αναδιάρθρωσης του χρέους μεταξύ των οικονομολόγων που επεξεργάζονται τις απόψεις του οικονομικού συστήματος που καταρρέει, καλά κρατεί.
Ζυμώσεις και οδυνηρές αποκαλύψεις για τούς κύκλους που επιχείρησαν στην καλύτερη περίπτωση να θέσουν κάτω απο τον έλεγχό τους εκκολαπτόμενα κινήματα των πολιτών προκαλούν οργή, ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται πιθανότατα και σήμερα, μια εβδομάδα πριν απο το Πάσχα, να μας δώσει τη χαριστική βολή, περιγράφοντας την νέα οικονομική εποχή που μας επιφυλάσει μαζί με το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους της παρέας των διεθνών τοκογλύφων.
Και το ερώτημα της στάσης που κρατάει ο χρεοκοπημένος πολιτικός κόσμος ακόμα και την ύστατη αυτή ώρα παραμένει, μαζί με τις προοπτικές που θα άνοιγε μία πτώση της κυβέρνησης.

Το προφανές ζητούμενο αιωρείται τις μέρες αυτές με ξεχωριστή ένταση στίς σκέψεις όλων των πολιτών ενεργών: Ανατροπή απλά της κυβέρνησης και εκλογές με το καλπονοθευτικό σύστημα και τους όρους χρηματοδότησης των απαξιωμένων κομμάτων συστημικών δηλαδή με τη σημαδεμένη σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών πολιτική τράπουλα, η Ανατροπή όλου του καθεστώτος της μεταπολίτευσης απο τους πολίτες που όμως αδυνατούν η καθυστερούν για την ώρα να συσπειρωθούν εκχωρώντας το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ και παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς και ατομικές φιλοδοξίες σαν ύστατη υπηρεσία στην έκφραση της συλλογικής συνείδησης μέσα στη χώρα?
Οι μέρες που έρχονται προδιαγράφονται εξαιρετικά δύσκολές και οδυνηρές για όλους μας και η ευθύνη μας απέναντι στούς εαυτούς μας, στις οικογένειές μας και τις γενειές που έρχονται μεγάλες ..
Μήπως ήλθε αποθήκευσ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ένας μας Οι ξεχωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε τη ΜΕΓΑΛΗ υπέρβαση, το μεγάλο άλμα, πρός τα μπρός?

Γιώργος Κοσμόπουλος

προεδρος ΔΣ του STOPCARTEL


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive