Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ με αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Αστυνομίας της Αλβανίας




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 8 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Αστυνομίας της Αλβανίας

Οι Αλβανοί Αξιωματικοί εκπαιδεύονται στη χώρα μας σε θέματα ανάλυσης βιολογικού υλικού ( DNA )

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα (8-4-2011) με πέντε (5) Αξιωματικούς της Αστυνομίας της Αλβανίας, οι οποίοι εκπαιδεύονται στη χώρα μας σε θέματα ανάλυσης βιολογικών υλικών ( DNA ).

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και αναδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία, που αποδίδουν και οι δύο πλευρές, στη συνεργασία σε θέματα ανάλυσης βιολογικών υλικών, όσο αφορά ειδικότερα στον τομέα της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αντωνίου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών Αστυνομικός Διευθυντής Μηνιάτη Πηνελόπη και ο Αλβανός Αστυνομικός Σύνδεσμος στη χώρα μας.

H εκπαίδευση, που παρέχεται στις νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι διάρκειας δύο (2) εβδομάδων και πραγματοποιείται μετά από αίτημα της Αστυνομίας της Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive