Λάβαμε επιστολή του Προέδρου του απερχόμενου Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ κου Μαρκόπουλου (φωτο) ως απάντηση σε ανάρτηση (πατήστε εδώ), την οποία παραθέτουμε :
Προς:
την ιστοσελίδα (blog) «polylitoikairoi»

Κύριοι,
με καθυστέρηση πληροφορήθηκα το, από 1 / 4 / 2011, σχόλιό σας και θέλω επʼ αυτού να
σας τονίσω τα εξής:
1. διατηρώ, όπως όλοι οι έλληνες πολίτες, το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου σε κάθε θέμα, στον χρόνο που κρίνω εγώ. Απορρίπτω έτσι τις εκτιμήσεις περί του χρόνου δημοσιοποίησης της επιστολής μου.
2. οι εκφράσεις που χρησιμοποιείται προς το πρόσωπό μου είναι όχι μόνο ατυχείς αλλά και
απαράδεκτες και θα σας πρότεινα να τις ανακαλέσετε ώστε να διατηρείστε, ως ιστοσελίδα, στα όρια της ευπρέπειας.
3. αν είσαστε (προφανώς δεν είστε) συνάδελφοι γεωτεχνικοί, θα ήσασταν σε θέση να αντιληφθείτε ότι στην πορεία προς τις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ απαιτείται πέρα από τις στείρες αντιπαραθέσεις και τις γενικόλογες αλλά και ασαφείς αόριστες τοποθετήσεις να υπάρχει αντιπαράθεση και ανταλλαγή επιχειρημάτων πάνω σε θέματα ουσίας που αφορούν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον των γεωτεχνικών και των υπηρεσιών που αυτοί παρέχουν στην κοινωνία, στο κράτος και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Σε αυτό αποσκοπεί η συγκεκριμένη επιστολή. Πλην όμως είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στο ουσιαστικό επίπεδο συζήτησης όλοι οι αοριστικολογούντες και αυτό καθίσταται φανερό.
περισσότερα στο
http://polylitoikairoi.blogspot.com/2011/04/blog-post_1816.html