Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΡΟ

Ο Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Κανελλόπουλος  είχε σήμερα συνάντηση με τους απολυμένους του ΜΕΤΡΟ.  Μετά το τέλος της συνάντησης οι κ.κ. Κανελλόπουλος και  Κουτσιανόπουλος μέλος της Επιτροπής “Αγώνας των  Συμβασιούχων”, προέβησαν σε δηλώσεις:
   Κουτσιανόπουλος Πέτρος (Συμβασιούχος απολυμένος του  ΜΕΤΡΟ, Μέλος Επιτροπής "Αγώνας των Συμβασιούχων"):  «Ήλθαμε εδώ, να καταγγείλουμε την άδικη απόλυση των  εργαζομένων συμβασιούχων του ΜΕΤΡΟ. Είχαμε ένα  περιστατικό την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ένας  άνθρωπος έχασε το πέλμα του, λόγω ατυχήματος που έγινε  μέσα στο ΜΕΤΡΟ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα μέσα  στο Δίκτυο δεν θα συνέβαιναν, αν παρέμεναν οι εργαζόμενοι  εκεί. Διότι, υπήρχαν αρκετοί ελεγκτές οι οποίοι μεριμνούσαν  και για τους πορτοφολάδες, για τους επαίτες για τα  περιστατικά αυτά μέσα στο Δίκτυο. Τους έδιωξε άδικα το  κράτος γιατί πολύ απλά, δεν μπορούσε ο υπουργός να βάλει  μια υπογραφή σχετικά με τη SIEMENS, και να δεχθεί, ότι  αυτοί οι άνθρωποι καλύπτουν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες". Εμείς αυτό ήλθαμε να καταγγείλουμε εδώ, και περιμένουμε  μια συνάντηση με τον κ. Ρέππα».   
Γ. Κανελλόπουλος (Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑ.Ο.Σ.):  
«Δεχθήκαμε σήμερα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τους  απολυμένους από το ΜΕΤΡΟ. Μας εξέθεσαν τα  προβλήματα. Υπάρχουν οικογενειάρχες που είναι σε  οικονομικό αδιέξοδο να ζήσουν τις οικογένειες τους. Οι  άνθρωποι αυτοί είναι σε απόγνωση.  Δημιουργούνται καινούργιοι σταθμοί ΜΕΤΡΟ.  Δημιουργούνται μεγαλύτερες προοπτικές επέκτασης του  Δικτύου. Είναι καλό η κυβέρνηση να σκεφτεί ώριμα. Να  μοριοδοτήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους απολυμένους  αυτούς, γιατί αυτοί είναι εκπαιδευμένοι.  Η Ελληνική Πολιτεία, και κυρίως το ΜΕΤΡΟ, έχει διαθέσει  χρήματα για να εκπαιδευτούν αυτοί οι άνθρωποι. Ας  συνέλθουν επιτέλους για να δώσουν δουλειά στους  εργαζόμενους που απέλυσαν άδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive