Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Εντατικό κουπί... ή νέα μέτρα.«Καυτή» η ατζέντα του Πρωθυπουργού μετά το Πάσχα


Εντατικό κουπί... ή νέα μέτρα
Σκίτσο: Ε. Ξένου
Η κρισιμότερη περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κριθεί η τύχη της ελληνικής οικονομίας, της κυβέρνησης και της χώρας, ξεκινά αμέσως μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα του Πάσχα και τελειώνει στις αρχές του Ιουνίου με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού σχεδίου. Μετά τη γενική παρουσίαση του προγράμματος την προηγούμενη εβδομάδα, τις επόμενες ημέρες ξεκινά η εξειδίκευση, με αιχμή τις αποκρατικοποιήσεις, τη νέα προσπάθεια εξορθολογισμού των δαπανών του Δημοσίου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των μηχανισμών είσπραξης.
Ο Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες σειρά επαφών και συνεργασιών με τους υπουργούς που θα επωμιστούν το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει να εντατικοποιήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία και να εμφανίσουν ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό σχέδιο ως τις αρχές Μαΐου, το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή ως τις 15 του ίδιου μήνα.
περισσότερα στο
http://polylitoikairoi.blogspot.com/2011/04/blog-post_8807.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive