Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ; ΤΟ ΚΛΑΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ;

Αναφερόμενος σε δήλωση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στην πατρίδα του Λαζόπουλου την Λάρισα σε εκδήλωση για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.
Ο Καρατζαφέρης αναφέρθηκε σε Τουρκικά !! πλοία ότι όποια παραβιάζουν την Ελληνική Επικράτεια θα βυθίζονται όπως σε όλα τα κράτη Έθνη που σέβονται τον εαυτόν τους.
Ο Λαζόπουλος χαζογελώντας και παραποιώντας αναφέρθηκε αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, είπε ότι αφορούσαν... λαθρομετανάστες !!
Θα ήθελα βέβαια να καλέσει στην εκπομπή του τον σκηνοθέτη Ν.Κούνδουρο να αναφερθεί για τους Λαθρομετανάστες !
Και O Λαζόπουλος να βρεθεί στην μοίρα του ανθρώπου που βίασαν 8 πακιστανοί την κόρη του !
Ο Λαζόπουλος θα ήθελα να δούμε τι θα έλεγε τότε, αλλά ειναι γνωστό Ο Παπαγάλος ειναι Ροζ & Πράσινος! και εκ του ασφαλούς κλανίζει !!
Έτσι είναι κ Λαζόπουλε στην Λάρισα τους αστράτευτους τους έχουν για τρελούς Ι5 και σαν σοβαρός Συριζαίος που είσαι βρίζεις το σύστημα ενώ ζείς από το σύστημα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive