Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ:Με... μήνυση απειλεί το «αφεντικό» των ΜΑΤ η Ένωση Αστυνομικών.

Στα πρόθυρα… εμφυλίου πολέμου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Κερατέα. Οι επιτελείς του Σώματος -ίσως και πιεζόμενοι από τις αποφάσεις της κυβέρνησης- δεν κάνουν βήμα πίσω και οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής απαιτούν την απεμπλοκή των συναδέλφων τους (κυρίως των ΜΑΤ) από την… εμπόλεμη περιοχή, αλλιώς θα προχωρήσουν άμεσα σε μηνύσεις, ακόμα και στάσεις εργασίας!

Ήδη από χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις εις βάρος του διοικητή των ΜΑΤ ταξίαρχου Στέφανου Κορυζάκη και κατά παντός των νόμων και για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των συναδέλφων τους, που εργάζονται στην περιοχή της Κερατέας.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα και η εφημερίδα Δημοκρατία, προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και κατηγορούν τον ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας ότι δεν χορηγεί τις ανάλογες ημερήσιες αναπαύσεις, παραβιάζει το Προεδρικό Διάταγμα 394/2001 και την υπουργική απόφαση 7001/2/157-1ζ, καθώς και ότι «διασπά τις διμοιρίες σε υποομάδες 3-4 ατόμων χωρίς να έχουν καμία υποστήριξη και αλληλοκάλυψη μεταξύ τους θέτοντας το προσωπικό σε άμεσο κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα», όπως συμβαίνει στην Κερατέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive