Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Δώσαμε 8.101.422€ στο CERN!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Δώσαμε 8.101.422€ στο CERN!

Λεφτά υπάρχουν… Πολλά λεφτά!!!! Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε 8.101.422,59 ευρώ (πρώτη δόση)ως εισφορά της χώρας μας για το 2010 στο CERN (EUROPEAN ORGANIZATION FOR NUCLEAR RESEARCH). Εμείς σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι είναι πεταμένα λεφτά, αντιθέτως υποστηρίζουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να συμμετέχει σε όλα αυτά! Αλλά έχουμε μια απορία: λεφτά -τελικά- υπάρχουν ή δεν υπάρχουν; Να μας δουλεύουν δεν θέλουμε, να μας πούνε την αλήθεια θέλουμε… Και όχι να κόβουν μισθούς και συντάξεις έτσι, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!!!! Τα λεφτά που διαχειρίζονται είναι δικά μας, όχι δικά τους!!!!!


1 σχόλιο:

  1. Μην είστε κοντόφθαλμοι, βάλτε το να δουλέψει, διαβάστε, μορφωθείτε... Ισως καταλάβετε που πρέπει να ξοδεύουμε και που όχι.
    ή κλείστε σχολεία νοσοκομεία πανεπιστήμια σταματήστε κάθε έρευνα για να γίνουμε ακόμα πιο βλακες και να πάθουμε ακόμα χειρτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive