Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 300 ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτό λέει έρευνα των μεγάλων εταιριών AMVIS & ESSILOR (Βαϊράμογλου)!

Kακά είναι τα μαντάτα και το μέλλον των οπτικών στην Ελλάδα άδηλον!
Σύμφωνα με πληροφορίες της press-vision-OΡΑΣΗ οι δυό κορυφαίες εταιρίες οπτικων προϊόντων, διεξήγαγαν έρευνα ...κατά την οποία αναμένεται να κλείσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς περισσότερα από 300 οπτικά καταστήματα. Μιλάμε για σαρωτικό τσουνάμι!
Οι έρευνες που έγιναν ξεχωριστά από την κάθε μια εταιρία- AMVIS-BAΪΡΑΜΟΓΛΟΥ-μέσα στα πλαίσια της γενικόττερης φτιαχτης κρίσης που σκηνοθέτησαν οι ΗΠΑ και τα συνεταιράκια τους, προκειμένου να εντοπιστούν οι τάσεις της ελληνικής οπτικής αγοράς.
Οι σοβαρές εταιρίες, ως γνωστόν, δεν αυτοσχεδιάζουν αλλά σχεδιάζουν το δικό τους αύριο σε συνάρτηση με την εικόνα της αγοράς.
Οι έρευνες μιλάνε για κλείσιμο οπτικών καταστημάτων (300) μέσα στο 2011. Τα στοιχεία της έρευνας είναι μαύρα κι άραχνα και να σκεφθεί κανείς ότι ήταν αδιανόητο το κλείσιμο οπτικού καταστήματος από το 1974 έως σήμερα που εμείς διακονούμε ενημερωτικά τον κλάδο.
Είναι σαφές ότι οι δυό κυρίαρχες αυτές εταιρίες βάσει των χλωμών στοιχείων που έβγαλε η έρευνα θα καθορίσουν την περαιτέρω στρατηγική τους, ώστε να κρατηθούν ακμαίες στο παιχνίδι της οπτικής.
Αν έχουμε περισσότερα στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε...

Σας παρακαλούμε όμως κόψτε το βήχα της μόνιμης αδιαφορίας σας κι όταν σας θέτουμε εμείς μερικά ερωτήματα απαντάτε... Διότι τα συμπεράσματα που προκύπτουν θα αποτελούν φανάρι για όλους.

ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΎΜΕ: ΚΑΙ ....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

--Ποιά είναι τα ποσοστά μείωσης του τζίρου σας αυτή τη στιγμή σε σχέση με την πέρισυ (2010, και 2011).
--Πώς σκέπτεσθε, με τι όπλα , με ποιές ιδέες να αντιμετωπίσετε το φαινόμενο...;

Στείλετε τις απαντήσεις σας στο pparatiritis@yahoo.com ή pressbank10@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive