Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ : Θα προσλάβουν στο ΙΚΑ ΟΧΙ τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008, αλλά άλλους άσχετους απο την ΑΤΕ μεταγενέστερους. Πως λέμε ΜΥΛΟΣ; Ετσι ακριβώς!

ΛΑ.Ο.Σ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ ΄Συνάντηση με εκπροσώπους επιτυχόντων διαγωνισμού ΑΣΕΠ Ι.Κ.Α.

( προκ. 8Κ 2008)

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 18-4-2011 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του κόμματος συνάντηση του Γραμματέα Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Κανελλόπουλου Γιώργου με εκπροσώπους επιτυχόντων στο διαγωνισμό Ι.Κ.Α. ΑΣΕΠ 8Κ 2008 .Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος. Ομοσπ. Εργαζ. ΙΚΑ κ. Νικολόπουλος Αντώνης.

Το Υπουργείο Εργασίας και το Ι.Κ.Α. αρνούνται την πρόσληψη των ανωτέρω επιτυχόντων (890 ατόμων) και στη θέση τους προτάσσουν την πρόσληψη επιτυχόντων μεταγενέστερου διαγωνισμού άσχετου με το ΙΚΑ, συγκεκριμένα της προκ. ΑΣΕΠ 9Κ 2008 της Αγροτικής Τράπεζας.

Από τη πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ. τονίσθηκε η αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος στο δίκαιο αίτημα τους .Υπήρξε η διαβεβαίωση για πλήρη στήριξη του αγώνα τους και των προσπαθειών τους να σταματήσει ο εμπαιγμός και τα ψέματα που επί 3 χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν .

Το ΙΚΑ έχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού, ( άμεσα πρόσληψη της προκ. 8Κ 2008 ),έχει χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας, υπολειτουργεί και ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους του.

Γ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑΟΣ

ΚΛΙΚ http://www.youtube.com/watch?v=HJbZbJdWsjg

21 σχόλια:

  1. Μα είσαστε επιτέλους σοβαροί;Ποιος αρνήθηκε το διορισμό των επιτυχόντων της 8κ; Γιατί τέτοια παραπληροφόρηση και απόκρυψη της αλήθειας; Το γεγονός ότι οι μετατάξεις προς το ΙΚΑ προχωράνε, το γεγονός ότι ένα μέρος της προκύρηξης 8κ εργάζεται ήδη,το γεγονός ότι τα κενά στο ΙΚΑ είναι τεράστια, μα πάνω απ' όλα το γεγονός ότι υπάρχει ένας ΝΟΜΟΣ που αναφέρει ότι θα διοριστούν μέχρι το 2013, γιατί δεν συγκαταλέγονται στα επιχειρήματά σας παρά μόνο βάλεστε μιας άλλης κοινωνικής ομάδας, εξίσου αδικημένης για να μην πω σε χειρότερη μοίρα, καθώς ο εμπαιγμός προς την 9κ μετράει 13 μήνες τώρα; Πρέπει δηλαδή οι επιτυχόντες της 9κ να βγάλουνε καρκίνο επειδή κάποιοι επιτήδειοι δημοσιεύουν ανακρίβειες και παραπληροφορούν;Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν τοποθετηθεί κανείς επί του θέματος, καλά θα κάνει να ενημερωθεί ενδελεχώς, για να μην εκτίθεται ακολουθώντας ψευδείς δηλώσεις με ανάλογα επιχειρήματα.

    Η 9Κ σε τι φταίει, κύριοι, που έχει οριστικά 10 μήνες ΠΡΙΝ από την 8Κ και 14 μήνες τη σέρνουν από δω και από κει; Αυτά δεν τα ξέρετε ή δεν θέλετε να τα ξέρετε και να δείτε την αλήθεια κατάματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρεπομαι για τον συντακτη του συγκριμενου κειμενου... που αναφερεται σε ανθρωπους σπουδαγμενους με πτυχια και διδακτορικα ως "ΑΣΧΕΤΟΥΣ"... Δεν καταλαβαινω πως κανεις παιρνει το θαρρος να μιλησει δημοσιως για κατι πανω στο οποιο δεν εχει πρωτα ενημερωθει!!! Δεν προτασσεται οπως λετε κανεις κανενος... Απορω ομως και δεν μπορει να χωρεσει στη λογικη μου και το μυαλο μου γιατι βαλλεστε εναντιων ανθρωπων που ειναι σε δυσμενεστερη θεση απο σας...
    Ανθρωποι οι οποιοι ειχαν επιτυχει οπως και οι 8κ σε μια θεση μεσω ΑΣΕΠ στην Αγροτικη Τραπεζα και ειχαν επενδυσει στις θεσεις αυτες... πολλοι μαλιστα απο αυτους παραιτουμενοι απο τη δουλεια τους μιας που ειχαν ηδη ξεκινησει οι διαδικασιες προσληψης τους στην ΑΤΕ.. Και ετσι ξαφνικα ερχεται μια μερα που η τραπεζα παρανομα αρνηται να τους απορροφησει στο δυναμικο της... Μεσα σε μια νυχτα ψηφιζεται νομος καταργησης των θεσεων στις οποιες ειχαν επιτυχει μεσω ΑΣΕΠ! Μια τετοια πολιτικη καταργησης των θεσεων τους δεν εχει πολιτικο προηγουμενο και ειναι η μεγαλυτερη αδικια που εχει συντελεστει πολιτικα τα τελευταια 100 χρονια! Βρισκω και εγω με τη σειρα μου αυθαιρεσια και αδικια εκ μερους των πολιτικων το γεγονος της καταργησης των θεσεων αυτων..
    Μεσω αυτου του νομου λοιπον η πολιτικη εξουσια με το ετσι θελω και εξυπηρετωντας οικονομικα συμφεροντα της τραπεζας καταργει τις θεσεις των επιτυχοντων της 9κ-2008 απο την Αγροτικη Τραπεζα και ακυρωνει παραλληλα καθε νομικη διεκδικηση τους απο την ΑΤΕ ενω τους "πεταει" σαν μπαλακι στο ΙΚΑ... Πιεζετε και κανετε προσπαθειες λοιπον τωρα να συντελεστει διπλη αδικια σε βαρος των επιτυχοντων της 9κ-2008.. Δεν αρκειστε στο γεγονος οτι ηταν παρανομη η μη προσληψη τους για πανω απο ενα χρονο και εβγαλαν και νομο για να το παρακαμψουν αυτο... Ζητατε και επιπλεον να παγωσουν τωρα την προκυρηξη αυτη απο το πουθενα ενω ουδεποτε δεν ηταν 'τυπικα και νομικά' παγωμενη...Σας επαναλαμβανω οτι ηδη οι επιτυχοντες της 9κ-2008 θα δουλευαν... Για 1 χρονο περιπου που περιμεναν ηταν παρανομο και γι'αυτο εβγαλαν το νομο 3833 της 15ης Μαρτίου (με τα άρθρα 10 και 11 να άπτονται του νέου πια τρόπου πρόσληψης των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ)! Πραγμα ανικουστο στα πολιτικα χρονικα! Και σεις τωρα ερχεστε και ζητατε τι? να περιμενουν κι αλλο? να παραιτηθουν απο τις θεσεις τους...? τι ακριβως και για ποιο λογο?
    Η 9κ-2008 δεν παιρνει τις θεσεις κανενος ουτε μπαινει μπροστα απο κανεναν.. Δεν καταλαβαινω αν το λετε αυτο λογω λανθασμενης ενημερωσης ή απλα για να δημιουργησετε κλιμα εντιπωσιασμου... Ειναι γνωστο οτι εφοσον σας παγωσαν και σας εβαλαν στο 1-5 πρεπει να περιμενετε να εχουμε 5 αποχωρησεις απο τους ηδη διοριμενους στο ΙΚΑ για να μπει ενας απο σας... Τα 690 ατομα της 9κ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...! ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ... ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ 9Κ... ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΛΛΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ... ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ...
    Παλευετε και επιδιωκετε να συντελεστει διπλη αδικια εις βαρος της 9κ-2008 και μαλιστα χωρις λογο....
    Αντι να συμπασχετε μαζι μας, μας πολεματε χωρις λογο και αιτια...!!!

    Δειτε και μονοι σας:
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kke.gr%2Fkoin_el_-_erothseis%2Ferothsh_proslhpsh_ton_273_ptyxioyxon_tei_epityxonton_ths_prokhrykshs_9k%2F2008_sthn_ate_bank%3Fmorf%3D0&h=cfc4f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα είναι όταν αποφασίζετε να αναρτήσετε μία δημοσίευση να μην γράφετε ανακρίβειες και να ψάχνετε το θέμα σας περισσότερο, διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η 8Κ έχει άδικο και το γνωρίζει!!!!Από το σύνολο των επιτυχόντων της 8Κ οι 200 περίπου είναι stage (Με τα γνωστά "αξιοκρατικά" κριτήρια επιλογής). Άλλωστε μια ματιά και στις δύο προκηρύξεις για τα προσόντα των αιτούντων θα σας κάνει να καταλάβετε για το ποιός είναι άσχετος ή όχι! Προς Θεού κύριοι, μην απαξιώνετε το ΑΣΕΠ και μην δημιουργείτε επιτυχόντες δύο ταχυτήτων! Είναι ανήθικο να χρησιμοποιείς την παραπληροφόρηση (μισή αλήθεια), για να δημιουργήσεις εντυπώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε τωρα δεν πολυπειραζει αν τα εν μνημονιω συνετερακια κανουν και καμμια στραβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρίες/Κύριοι,
    Eδώ κ αρκετό καιρό παρατηρούμε να διαδίδονται διάφορες ανακρίβειες εις βάρος των αδιόριστων επιτυχόντων της προκήρυξης 9κ/2008 του ΑΣΕΠ από την πλευρά μερίδας των επιτυχόντων της προκήρυξης 8κ/2008 όπως κ διαφόρων εκπροσώπων τους.
    Διαδίδεται ότι η 9Κ απορροφάται εις βάρος της 8Κ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και ότι "ξεπάγωσε" αυθαίρετα με νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να καταλάβει τις θέσεις της 8Κ στον φορέα υποδοχής (ΙΚΑ). Όλα αυτά όμως είναι απόλυτα ψευδή κ σας παραθέτουμε το ιστορικό των 2 προκηρύξεων παρακάτω για την αποκατάσταση της αλήθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η 9κ/2008 (που αφορούσε θέσεις τακτικού προσωπικού στην ΑΤΕbank) ανακοινώθηκε ως διαγωνισμός την ίδια περίοδο με την 8κ/2008 (τέλη 2008) ενώ είχε προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, που εξέπνεε μόλις 2 εβδομάδες μετά την αντίστοιχη της 8κ. Επίσης τα τελευταία οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων της έχουν εκδοθεί σε ΦΕΚ τον Ιανουάριο του 2010 σε αντίθεση με τα οριστικά της 8κ, που εκδόθηκαν το Δεκέμβριο του ίδιου έτους (πολύ μεταγενέστερα δηλαδή).
    Ανάμεσα όμως στις 2 προκηρύξεις υπήρξε και υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά, που τις τοποθετούσε εξαρχής σε τελείως διαφορετικά καθεστώτα απορρόφησης (και τα οποία καθόρισαν την ιδιαιτερότητα και το μέγεθος της αδικίας απέναντι στους επιτυχόντες τους). Αυτή η διαφορά ήταν ότι η 8Κ "πάγωσε" στις αρχές του 2010 με το γνωστό νόμο 3833 της 15ης Μαρτίου (με τα άρθρα 10 και 11 να άπτονται του νέου πια τρόπου πρόσληψης των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ) κ εντάχθηκε σε συγκεκριμένο καθεστώς σταδιακής απορρόφησης, ενώ αντίθετα η 9K ΟΥΔΕΠΟΤΕ εντάχθηκε σε οποιονδήποτε τέτοιο περιορισμό.
    Οι επιτυχόντες της 8κ/2008 (όπου για τους ΔΕ δεν είχαν βγει ούτε καν οριστικά αποτελέσματα) γνώριζαν λοιπόν από τις αρχές του 2010 ότι είναι "παγωμένοι" δια νόμου (με βάθος χρόνου απορρόφησης μέχρι το τέλος του 2013), ενώ κάτι τέτοιο ΔΕΝ ίσχυε για τους επιτυχόντες της 9κ/2008 (που μάλιστα κατείχαν ΟΛΟΙ ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων από τον Ιανουάριο του 2010). Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχύοντες νόμους οι τελευταίοι επιτυχόντες της 9κ έπρεπε να είχαν διοριστεί στην ΑΤΕ μέχρι τον Μάιο του 2010, εντός τετραμήνου δηλαδή από την έκδοση του ΦΕΚ.
    Τα παραπάνω όμως δεν απέτρεψαν την ΑΤΕ από την παρανομία. Η ΑΤΕ προσέλαβε μερίδα των επιτυχόντων, ενώ επέλεξε να διατηρεί τους υπόλοιπους στον εμπαιγμό μέχρι τα τέλη του 2010, οπότε κ επισημοποίησε την παρανομία της δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να μας απορροφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι δεν "πάγωσε" ποτέ ο διαγωνισμός δια νόμου κ το γεγονός ότι η ΑΤΕ, για να κερδίσει χρόνο, συνέχιζε τις διαδικασίες του διορισμού (ολοκληρώνοντας τες όμως για μια μειοψηφία των διοριστέων) οδήγησε πάρα πολλούς επιτυχόντες στην ανεργία (απολύθηκαν λόγω του επικείμενου διορισμού τους ή παραιτήθηκαν) κ διατήρησε στην ανεργία όσους ήταν ήδη άνεργοι (και πάλι λόγω του επικείμενου διορισμού τους). Ήμασταν (εμείς και οι οικογένειές μας) δηλαδή μέχρι πρότινος σε μια ιδιότυπη κατάσταση ομηρίας εξαιτίας της αυθαιρεσίας της ΑΤΕ.
    Στο τέλος του 2010 ΑΤΕ και κυβέρνηση αναγκάστηκαν να δώσουν μία λύση σε αυτή την κατάσταση. Μία λύση, για την οποία δεν γνωρίζαμε κ δεν την περιμέναμε. Προκειμένου λοιπόν να αποδεσμεύσουν την ΑΤΕ από το βάρος των προσλήψεων μας (που έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί εδώ και μήνες) αλλά και να αρθεί η παρανομία, μας έφεραν προ τετελεσμένου: "ΙΚΑ ή ΤΙΠΟΤΑ". Και αυτό συνέβη, διότι ήταν υποχρεωμένοι να μας απορροφήσουν κάπου ΑΜΕΣΑ και δεν υπήρχε κάποιος άλλο διαθέσιμος φορέας ως εναλλακτική επιλογή.
    Το άρθρο 12 λοιπόν του Ν.3899/2010 ΔΕΝ "ξεπάγωσε" όπως εσφαλμένα διαδίδεται την 9κ εις βάρος των λοιπών διοριστέων του ΑΣΕΠ, κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν ανέφικτο. ΔΕΝ την "ξεπάγωσε", διότι ουδέποτε ήταν υπό το καθεστώς "παγώματος". Το μόνο, που έκανε, ήταν να δώσει μία συμβιβαστική λύση στην παράνομη κατάσταση ομηρίας των επιτυχόντων της 9κ καθορίζοντας το πως θα απορροφηθούμε και καταργώντας παράλληλα τις θέσεις στην ΑΤΕ, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω νομικές ευθύνες των εμπλεκομένων. Νομικές ευθύνες, που ενισχύονταν ιδιαίτερα από το γεγονός ότι επιτυχόντες της ίδιας προκήρυξης (9κ) έχουν προσληφθεί κι εργάζονται εδώ και ένα χρόνο στην ΑΤΕ.
    Μάλιστα έχει απαντηθεί επίσημα σε σχετικές ερωτήσεις, που κατατέθηκαν στη Βουλή, ότι η 9κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 8κ αλλά ΟΥΤΕ και προσμετράται στην αναλογία 1 προς 5 προσλήψεων - αποχωρήσεων, ώστε να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η απορρόφηση των επιτυχόντων της 8κ.
    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#b4c1bff6-1e95-453b-89d0-09b8b9c54e90 (118ο – 132ο λεπτό)
    Διαδίδεται επίσης ότι οι επιτυχόντες της 9κ είναι ακατάλληλοι για το ΙΚΑ ή/και ότι δεν διαθέτουν τα ίδια προσόντα με τους επιτυχόντες της 8κ (και γίνονται αβάσιμες συγκρίσεις μορίων μεταξύ των επιτυχόντων των 2προκηρύξεων).
    Το πρώτο είναι απόλυτα ψευδές. Και είναι ψευδές, διότι η 9κ κ η 8κ απαιτούσαν τα ίδια σχεδόν βασικά προσόντα (που καθορίζουν την καταλληλότητα των επιτυχόντων τους),κάτι που είναι απόλυτα λογικό,αφού αμφότερες αφορούσαν εργασία γραφείου, με μοναδική διαφορά την απαίτηση σε γλωσσομάθεια αγγλικών, όπου οι απαιτήσεις της 9κ υπερκάλυπταν αυτές της 8κ. Όσον αφορά το δεύτερο (όπου εμπλέκονται και τα δευτερεύοντα προσόντα) είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε μοριοδότηση διαφορετικών διαγωνισμών (όπου ακόμη και ο ίδιος υποψήφιος θα έχει διαφορετική μοριοδότηση κατά περίπτωση).
    Επιλέγουμε λοιπόν παρά την άδικη αντιμετώπισή μας από τους μελλοντικούς συναδέλφους της 8κ (που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε τα όρια) να μην ακολουθήσουμε την ίδια πρακτική θίγοντας την ηθική τους υπόσταση, η οποία θα έδινε συνέχεια στην αντιπαράθεση και το διχασμό.
    Θεωρούμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένας δόλος από πλευράς τους κ ότι οποιαδήποτε παρεξήγηση ή ανακριβής δήλωση οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση ή/και λανθασμένη ερμηνεία των δεδομένων,κάτι που δικαιολογείται απόλυτα από την αγανάκτηση κ την αγωνία τους.
    Ευχόμαστε λοιπόν άμεση δικαίωση και σε αυτούς (και να βρεθούμε το συντομότερο συνάδελφοι) αλλά κ σε όλους τους αδιόριστους επιτυχόντες.
    Με εκτίμηση,
    Οι διοριστέοι ΙΚΑ της 9κ/2008

    http://agrotiki-asep.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η λύση κατά τη γνώμη σας είναι να μετατοπιστεί το πρόβλημα της ΑΤΕ και να δημιουργήσει μια άλλη αδικία.
    και από ένα ιδιωτικό φορέα να φέρει διοριστέους στον στενό δημόσιο τομέα, υποβαθμίζοντας την απορρόφησ
    η των επιτυχόντων του φορέα δηλαδή την 8κ. Μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι αν δεν διοριζόσασταν τώρα εσείς δεν θα προχωρούσε ο διορισμός των επιτυχόντων για το φορέα του ΙΚΑ. και τι θα γίνει εκεί που συγχωνεύονται οι θέσεις ή εκεί που τα οργαν ικά κενά είναι λίγα και οι θέσεις αμφοτέρων των προκηρύξεων ισάριθμες? πότε δηλαδή θα πρέπει να διοριστούν οι επιτυχόντες του αυτού φορέα το 2000 ποτέ? Είναι ή δεν είναι μια αδικία αυτό? και επιτέλους το πάγωμα για εσάς δεν ίσχυε όταν περάσατε και πετύχατε στην ΑΤΕ μια ανώνυμη εταιρεία. τωρά σας κάνουν και δεν καταλαβαίνω πως δημοσίους υπαλλήλους, τακτικό και μόνιμο προσωπικό. Γιατί για εσάς πρέπει να ισχύσουν διαφορετικά πράγματα. Εμείς τι είμαστε από αλλή χώρα αλλοδαποί μήπως? Ακόμη και αυτοί δικαιωθηκαν. Όχι κύριοι είμαστε και εμείς Ελληνες και θα ισχύσει ότι ισχύει για όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι αυτό που δηλαδή δεν καταλαβαίνετε. Η 8κ προκήρυξη ζητούσε προυπηρεσία σε διοικητικοασφαλιστικούς φορείς, ασφαλιστικάν ταμεία, ενώ η 9κ σε τράπεζες. όσο για τα αγγλικά πολλοί λίγοι σήμερα δεν γνωρίζουν.
    Τα παιδιά σημέρα κατέχουν αυτά τα πτυχία πριν καν τελειώσουν το λύκειο. Τις συντάξεις τους οι Έλληνες όμως δυστυχώς τις βγάζουν στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική, αν μη τι άλλο θα ζούσαν καλύτερα και με αξιοπρέπεια. Το ότι έχετε πτυχίο αγγλικών δεν καθιστά την προτεραιότητά σας επιτακτική ανάγκη για ένα φορέα που έχει ήδη διοριστέους. Οι ΠΕ περιμένουν ήδη περισσότερο από 7 μήνες να διοριστούν και ξαφνικά φυτεύεστε εσείς στο ΙΚΑ. Για τα αγγλικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NAI,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι ότι τα προσόντα της 9Κ υπερκάλυπταν τα προσόντα της 8Κ. Τα αστειάκια περί αγγλικών είναι γελοία. Άλλωστε εσείς ξεκινήσατε τις κατηγορίες ότι δεν έχουμε τα προσόντα και εμείς απλά σας απαντήσαμε. Συνεχίζετε τη λασπολογία όμως... Ντροπή σε όποιον έγραψε το άρθρο και θέλει να λέγεται δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί τα μπερδεύετε σκοπίμως;Αν η Κ8 είχαν μπεί στην ΩΡΑ ΤΟΥΣ, τι θα έλεγαν τώρα οι Κ9;
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτυχόντες όπως της 9κ Νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου να προσλαβάνονται σε αντίστοιχες θέσεις και όχι σε θέσεις δημοσίου δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ!!!
    Αγαπητοί της 9κ/2008 δεν αναρτούν ανακρίβειες οι άνθρωποι, έχουν το θάρρος, την αλήθεια λένε! Και αν όπως λέτε δεν έχετε πρόβλημα παγώματος, γιατί αγχώνεστε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω; Αφού όπως λέτε έχετε το νόμο με το μέρος σας, γιατί πάλι αντιδράτε έτσι;;;; Κάνατε τον αγώνα σας και επιτύχατε να σας βάλουν στον φορέα μας, αφήστε και εμείς να κάνουμε τον δικό μας, μπας και δούμε και εμείς οι ταπεινοί μια άσπρη μέρα!!!
    Πάντως, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, η 8κ/2008 ήταν μια προγενέστερη προκήρυξη από την δική σας (το δείχνει αυτό βεβαίως και η αρίθμηση που πήρε η προκήρυξη), τα αποτελέσματα της μπορεί να βγήκαν αργότερα αλλά δεν φταίει κανένας μας για αυτό, απευθυνθείτε στον ΑΣΕΠ που κατά εμένα ήταν δικαιολογημένοι οι άνθρωποι γιατί η 8κ/2008 είχε πιο πολλές αιτήσεις λόγω και των διαφορετικών ειδικοτήτων που υπήρχαν μέσα σ’αυτήν και δεν ήταν οι θέσεις μόνο για ένα φορέα, αλλά υπήρχαν διαφορετικές ειδικότητες, δηλ. όχι μόνο διοικητικοί υπάλληλοι, αλλά και νοσοκόμες, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί κτλ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχως με λυπηση μου βλεπω εκφρασεις οπως "ΑΣΧΕΤΟΥΣ" να εχουν αποδοχη απο πολλους! Οποιος εχει παιδεια δεν εκφραζεται ετσι... Δυστυχως ομως γι'αυτους που συννεταξαν ενα τετοιο κειμενο κανεις δε μπορει να τους λαβει σοβαρα υποψιν του καθως τετοιοι χαρακτηρισμοι πληττουν την αξιοπιστια του συγγραφεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν μιλάμε Ελληνικά και δεν καταλαβαίνετε τι σας λέμε αλλά θεωρώ σκοπίμως το κάνετε, γιατί φυσικά δεν σας συμφέρουν τα όσα λέμε από την 8κ φανταστείτε πόσο εύκολα θα βγάζετε συντάξεις. Για να σας εκπαιδεύσουν μόνο γι΄αυτό θα πάρει τουλάχιστον ένα χρόνο. μέχρι τότε κάποιοι που περιμένουν τη σύνταξούλα τους θα δεινοπαθήσουν οι άνθρωποι. Και δεν μας τσούζει καμμιά αλήθεια για τα αγγλικά που με τόσο ζήλο προβάλλετε. Σου είπα και προηγουμένως ότι πολλοί λίγοι σήμερα είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν. Και για το ΙΚΑ δεν ήταν ζητούμενο. Καλό σας Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Εύχόμαστε επιτέλους σε αυτή τη χώρα να επικρατήσει η δικαιοσύνη του Θεού!!! και όχι η κατά το δοκούν ανεύθυνη και ανεξέλεγχτη βούληση. κράτος δικαίου θέλουμε, σ΄αυτό ελπίζουμε γι΄αυτό ψηφίζουμε, αλλιώς δεν διαφέρουμε σε τίποτε από εποχές που δεν θέλουμε να θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν είναι δυνατόν.....
    Τέτοιο μίσος δεν μπορεί να υπάρχει.

    Προς τα παιδιά της 8κ
    Εμείς, τα παιδιά της 9κ, μέχρι τώρα σας βλέπαμε με συμπάθεια, συμπάσχαμε μαζί σας και ελπίζαμε ότι θα τελειώσει και ο δικός σας γολγοθάς όσο γίνεται πιο σύντομα. Από τη στιγμή όμως που συνεχίζετε αυτή την τακτική με τις μισές αλήθειες, τα απόλυτα ψεύδη, τις απειλές και την απαξίωση των παιδιών της 9κ, μάλλον χάσατε αυτή τη συμπαράσταση εκ μέρους μας.

    Και φυσικά, καταλαβαίνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λέτε. Εσύ, κοπελιά, που το παίζεις και έξυπνη, πόσους μήνες χρειάστηκε να εκπαιδευτείς για να βγάλεις μια σύνταξη από την ώρα που σε βόλεψε το μέσο σου; Ντροπή σε αυτούς ανάμεσά σας που συμπεριφέρονται έτσι. Αντί να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση έξυπνα υπέρ σας, καταφεύγετε σε απειλές και ύβρεις.

    Φυσικά και θέλουμε κι εμείς να διοριστείτε σύντομα και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθόμαστε να ανεχόμαστε να μας βρίζετε και να μας συκοφαντείτε. Το έχουν πει όλοι ότι η 8κ δεν θα επηρεαστεί από την 9κ (με μόνη εξαίρεση κάποιες συγκεκριμένες θέσεις σε επαρχία, που κι αυτές όμως είναι υποχρεωμένοι να τις δημιουργήσουν για εσάς αν τυχόν καλυφθούν από εμάς). Και είναι τόσες πολλές οι αποχωρήσεις από το ΙΚΑ που κι εμείς κι εσείς και οι μετατάξεις μαζί, δεν λύνουμε το πρόβλημα προσωπικού.

    Ναι, δεν μπήκατε ακόμη. Για δείτε όμως, ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ από τότε που πάγωσαν οι διορισμοί; Όχι πολλοί. Ελάχιστοι. Πιο πολλοί μπαίνουν ακόμη και τώρα με μέσο και ως εποχιακοί και συμβασιούχοι παρά έχοντας πετύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΥΣ. Αντί να τα βάζετε μαζί τους όμως, τα βάζετε με εμάς.

    Δυο εβδομάδες διαφορά είχαν οι προκηρύξεις μας. Γιατί δεν το λέτε αυτό στις δημόσιες ανακοινώσεις σας; Αυτή είναι ολόκληρη η αλήθεια. Το ότι είστε προγενέστερη προκήρυξη είναι ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αν έχετε τα κότσια πείτε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Μπορείτε; Θα φανεί. Και σταματείστε τις ειρωνείες. Δεν θα κάνουμε για πολύ καιρό υπομονή ακόμη.

    Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
    Και για ορισμένους από εσάς... Μακάρι να σας δώσει φώτιση ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φοβάμαι, πως για τη σωστή ενημέρωση σας θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα των διαμαρτυρόμενων της 8Κ εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ τα αντίστοιχα της 9Κ τον Ιανουάριο 2010, δηλαδή, έντεκα μήνες νωρίτερα. Παρακαλώ να μην επαναλαμβάνετε τον προσδιορισμό "προγενέστερη" όταν αναφέρεστε στις προκηρύξεις, γιατί οι προσλήψεις προγραμματίζονται ( ακόμη και σε περιόδους που δεν υπάρχει κρίση ανεργίας ) με βάση την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων. Επίσης είναι δεδομένο πως οι διοριστέοι της 9Κ με κανένα τρόπο δεν καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις των διοριστέων της 8Κ, επομένως, ακόμη κι αν το ΥΠΕΣ δεν έστελνε την 9Κ στο ΙΚΑ και τους έστελνε σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, πάλι η 8Κ θα περίμενε διορισμό με βάση την αναλογία 1: 5, βάση του νόμου που καθορίζει τις προσλήψεις μέχρι το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιτέλους να καταλάβετε ότι δεν διέπει το ίδιο θεσμικό πλαίσιο τις δυο προκηρύξεις και εν πάσει περιπτώσει αφού τοποθετείστε σε δημόσιο φορέα σαν δημόσιοι υπάλληλοι, να τηρηθούν οι νόμοι και ότι ισχύει. Αφήστε τη δικαιοσύνη να τα βρεί και μη κουράζεστε άλλο Πασχαλιάτικα. καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive