Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μυστήριο με αυτοκτονία 13χρονης.Πριν δώσει τέλος στη ζωή της έσβησε τα αρχεία του υπολογιστή της



Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την τραγωδία με πρωταγωνίστρια ένα 13χρονο κορίτσι, που προ ημερών επέλεξε για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους να δώσει πρόωρο τέλος στη ζωή του.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε πνιγμένο με αυτοσχέδιο βρόχο που κατά την αστυνομία και τον ιατροδικαστή Πειραιά που διενήργησε τη νεκροτομή, τύλιξε το ίδιο γύρω από το λαιμό του.

Το αξιοπερίεργο ωστόσο κι αυτό που προκάλεσε τον αστυνομικό συναγερμό ήταν πως πριν δώσει τέλος στη ζωή του, το κοριτσάκι μπήκε στον υπολογιστή και διέγραψε όλα τα αρχεία.

Αυτό που αποτελεί ένα από τα ζητούμενα της έρευνας ως εκ τούτου είναι για ποιο λόγο έγινε η διαγραφή και ποια αρχεία ήθελε να εξαφανιστούν με δεδομένο ότι δεν βρέθηκε πουθενά κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα.

Εκφράζονται φόβοι, που η πρόοδος της έρευνας θα καταδείξει εάν είναι βάσιμοι ή όχι, πως το παιδί είχε δημοσιοποιήσει στο ίντερνετ την πρόθεση του, χωρίς κανείς να μπορέσει ν' αποτρέψει την αυτοκαταστροφική πράξη.

Η αστυνομία εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, ενώ ύστερα από εισαγγελική έγκριση, απεστάλησαν σημειώματα σε όλες τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών ίντερνετ και κινητής τηλεφωνίας να γνωστοποιούν στις αρχές και κυρίως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα στοιχεία ταυτότητας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με κάθε υπάλληλο νυχτερινής βάρδιας, προκειμένου όταν προκύψει ανάγκη, να κινούνται ταχύτητα οι διαδικασίες άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive