Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΝ MEGA ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΡΩΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΩΤΟ "ΘΥΜΑ" ΤΑ BLOG , ΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ;;


Καλά, αυτά , ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνουν, δεν ξέρω Αν αληθεύει, αλλά ΑΝ, σηκώνουν πολύ κράξιμο οι τύποι. Διαβάσαμε ότι οι καταπράσινοι παπαγάλοι του MEGA κάνανε μήνυση, αγωγή κ.λ.π. στο blog "FIMOTRO" γιατί ρωτούσε σε ψηφοφορία , ποιός απ όλους τους πράσινους παπαγάλους του ΜEGA, είναι πιο .. πράσινος. Αυτομάτως τους έπιασε το... πρασινοφιλότιμο και πλάκωσαν τις μηνύσεις γιατί διαφωνούν κυρίως μεταξύ τους. Η Όλγα λέει ότι αυτή είναι Η καταπράσινη, ο Πρετεντέρης τα βάζει με το Τζίμα κι ο Καψής με όλους, αφού το σκουροπράσινο σπρεϋ που μας ψεκάζει είναι ΚΑΙ .. φωσφορίζον.
Και καλά θέλουν να μας πείσουν ότι όλοι εμείς "Βοσκάμε στα μάρμαρα" δεν ξέρουμε, δεν βλέπουμε, δεν ακούμε, δεν έχουμε γνώση, γνώμη και άποψη και τους πιστεύουμε σε ότι μας λένε.
Καλοί μου πρασινάνθρωποι , ΟΛΗ η Ελλάδα ΚΑΙ σας ξέρει ΚΑΙ σας φτύνει στα μούτρα, έτσι στα ΙΣΙΑ.
Κάντε σε όλους Έλληνες μηνύσεις , αγωγές, ότι γουστάρετε.
Θα λάβετε ότι και η Κυβερνηση απο την αύξηση του ΦΠΑ
Θα πάρετε ότι έδωσε ο Καραϊσκάκης στον Κιουταχή.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ..... BLOGER ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΥΤΑΧΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
"ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

6 σχόλια:

  1. Καιρός ήταν να την αρπάξει ο κωλοτούμπας Παπαγιάννης που δεν τολμάει καν να γράψει το όνομά του σαν ιδιoκτήτη του fimotro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti σχέση έχει ο Παπαγιάννης !
    Αυτός είναι στο ΕΧΤΡΑ 3
    Εσυ τι ζόρι τραβάς; παπαγαλάκι είσαι; Μάλλον ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα του Παπαγιαννη ειναι το fimotro γιατί δεν το λέει φοβάται να γράψει το ονομα του, αυτο λέγεται δημοσιογραφία της κουκουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εσυ τι είσαι; ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ της εξουσίας; Σα δε ντρέπεσαι κακομοίρη μου. Εγω ξέρω τίνος είναι στ`αλήθεια και δε το λέω, εσυ γιατί λες ψέμματα;
    Είσαι βαλτός έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που έκανε το 1ο σχόλιο μάλλον βαλτός υπαλληλάκος είναι. Τον πέτυχα να γράφει ακριβώς το ίδιο πράγμα και σε άλλα blogs που έγραψαν ανάρτηση υποστήριξης προς το fimotro.

    Άξια τα λεφτά σου Ανώνυμε! (έτσι σε βάφτισαν ε; Ανώνυμο. Ρωτάω γιατί κι εσύ ονοματεπώνυμα ζητάς απ' ότι βλέπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι ρε παιδιά, έχετε μπερδέψει τη...βούρτσα εδώ μέσα. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είναι πίσω από το φίμωτρο, και φυσικά δεν είναι blogger. Έχει και η ηλιθιότητα τα όρια της, υπερασπίζεστε ό,τι χειρότερο υπάρχει στα blog, για ποιο λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive