Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα Μαθηματα του ΔΝΤ..και τα Παθηματα των Νεοελληνων..Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Αν ο λαικισμος , η μονομέρεια, η παραπληροφορησι και η εθελοτυφλωσι δεν ειχαν πληρως επικρατηση, τοτε ισως και ο Ελληνας του τελευταιου χωριου εν τη επικρατεια, ευκολα θα ομολογουσε ότι η ελευσις του ΔΝΤ και η συμφωνια της δανειακης συμβασεως –Μνημονιο, βοηθησε τα μαλα τους Συμπολιτες μας, να πληροφορηθουν πραγματα που φαινεται ότι ολοι οι παροικουντες εν Ιερουσαλη παραδοξως, τοσα χρονια, αγνοουσαν!!.

Όπως ότι :

Οτι το Ελληνικο κρατος δεν γνωριζε την τεραστια σκανδαλωδη αμυθητη σπαταλη στον χωρο της υγειας.( ουσιαστικως ανυπολογιστη)

Ότι τα τεραστια ελλείμματα των ΔΕΚΟ οφειλοντο στους μισθους των πατρικιων που μας «εξυπηρετουν»με μεσο μισθο 3000(!) ευρω μονον , ενώ υπαρχουν και υπερχρεωμενες ΔΕΚΟ με μισθους 4500(!!) ευρω μονον.

Ότι περισσευουνν εφοριες που θα μπορουσαν να συμπτυχθουν

Ότι οι Δημοι θα μπορουσαν να συνενωθουν με καταργησι αλλων ομορων «δημων» ουσιαστικα χρησιμων μονο για την υπαρξι δημαρχων και υπαλληλων που ζουν εις βαρος των φορολογουμενων.

Ότι υπαρχει σημαντικη Κρατικη περιουσια σε εγκαταλελειμμένα ακινητα τα οποια όχι μονο δεν αξιοποιουνται ή και βεβαιως δε πωλουνται , αλλα ζημιωνουν το κρατος δηλαδη τον ελληνα πληβειο φορολογουμενο με υπερογκα εξοδα «συντηρησεως».

Ότι υπαρχουν προστατευόμενα ( τα λεγομενα κλειστα) επαγγελματα που επιβαλλουν προνομιακες αμοιβες ανευ ανταγωνισμου ώστε ολοι οι προνομιουχοι αυτοι να ζουν εκμεταλλευομενοι οχι την αναγκη της παροχης των υπηρεσιων των αλλα επειδη απολαμβανουν την προστασια του μεγαλυτερου «νταβατζη»Εν Ελλαδι, Δηλαδη του Ελληνικου Κρατους..

Ποσοι συμπολιτες μας επιτελους συνειδητοποιησαν και εμαθαν λογω και ΔΝΤ ότι η ψωροκωσταινα διαθετει 72000 γιατρους , δηλαδη υπερδιπλασιους απο άλλες ευρωπαικες χωρες και επελεξαν αρκετοι εξ αυτων συμπεριφορες ΠΑΜΕ ασχετες και αναρμοστες για μορφωμενους ανθρωπους που υπηρετουν τον ανθρωπο..για να υπερασπισθουν τα προνομια των..

Ότι οι Μηχανικοι (όπως και οι δικηγοροι) εχουν ταριφα (θεσπισις κατωτερης αμοιβης) για κάθε μελετη που μας την εχει επιβαλλει «ετσιθελικα» το κρατος εν αγαστη συνεργασια με το αριστεροστροφο ΤΕΕ..Τελευταιως δε με το εφευρημα της σημερινης μπιρμπιλοειδους εμπνευσεως ανοσιουργήματος του λεγομενου ενεργειακου επιθεωρτη εχουν σταματησει ολες οι αγοραπωλησιες ακομη και οι ενοικιασεις οικιων

Ότι οι δικηγοροι μας υπερβαινουν τους 34000..Δηλαδη αναλογουν 307 δικηγοροι ανα 100 χιλαδες κατοικους, αναλογια την οποια υπερβαινει μονο η Κυπρος Ενώ εχουν επιβαλλει την παρουσια τους παντου, ακομη και στις πιο απλες συμβολαιογραφικες πραξεις αφου η πλειοψηφια των βουλευτων στο ελληνικο κοινοβουλιο, κατά παραδοσι ηταν δικηγοροι ..

Οτι οι βουλευτες μας θα μπορουσαν να μειωθουν στους μισους, δηλαδη στους 150, ακριβως οπως θα απολυθουν οι περιττοι δημοσιοι υπαλληλοι.. Οι υπουργοι μας και οι υφυπουργοι επισης να "συγχωνευθουν"..μαζι με τα συναρμοδια υπουργεια..

Βεβαιως είναι κωμικοτραγικο.

Διοτι , ως θεια δικη, ο κληρος για την επιβολη των οδυνηρων μετρων του μνημονιου , που επρεπε πολύ ενωριτερα ελληνικες κυβερνησεις να ειχαν λαβει αφ’ εαυτων , ελαχε στο σοσιαληστ-(ρ)-ικο ΠΑΣΟΚ υπερμετρως υπαιτιο της οικονομικης λεηλασιας και καταρρευσεως της Ελλαδος,.

Ενω η αξιωματικη αντιπολιτευσις του κου Σαμαρα, ηγουν το κομμα της Νεας ΝΔ, κατ αναλογιαν συνυπευθυνο, επελεξε να λαικιζη και να αρνηται τον διαλογο, ουραγος πισω από τα εκνομα κομματατης κομμουνιστικης αριστερας.. Αντι να στηριζη και να υπερθεματιζη με υπευθυνοτητα την αναγκαιοτητα αυτων των μετρων , που και το ιδιο εξ αλλου προεβαλε ως λογο πριν παραιτηθη ο ολιγιστος τεως αρχηγος κος Καραμανλης για να οδηγηση την χωρα σε εκλογες. Αλλα ακομη περισσοτερο ι να απαιτη απλουστευσι του φορομπηχτικου νομου και την δημιουργια συγκεκριμενων αναπτυξιακων μετρων συνυφασμενων με την μειωσι της ληστρικης λαικιστικης υπερφορολογησεως και του τερατωδους αμειωτου κρατισμου .
Οι σκεπτομενοι Ελληνες, συναισθανονται την κρισιμοτητα των στιγμων και πού η χωρα αυτη οδηγειται υπαιτιοτητι των τοσο πολλων ολιγιστων ..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive