Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ! Απότισαν φόρο τιμής στους συναδέλφους τους που χάθηκαν. «Με το ίδιο μας το αίμα προσφέρουμε το αγαθό της ασφάλειας»


Φόρο τιμής στη μνήμη των δυο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν τη ζωή τους, από τα πυρά αγνώστων, πριν δύο ημέρες στην Αθήνα, εν ώρα υπηρεσίας, απέτισαν αστυνομικοί, απόψε, στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί, ένστολοι και με πολιτικά, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με απλούς πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κ. Μακεδονίας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, για να αποτίσουν φόρο τιμής και να εκφράσουν τον πόνο και τη θλίψη τους για τους αδικοχαμένους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε πανό που τοποθέτησαν έξω από το Τμήμα, βρίσκονταν οι φωτογραφίες των δυο αστυνομικών που χάθηκαν και αναγραφόταν το σύνθημα: «Με το ίδιο μας το αίμα προσφέρουμε το αγαθό της ασφάλειας». Μπροστά από τις φωτογραφίες των αστυνομικών, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια. Οι συγκεντρωμένοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των δύο αστυνομικών.

Ως ένδειξη μνήμης, οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, έβαλαν, για λίγα λεπτά, σε λειτουργία τις σειρήνες και τα φώτα των δικύκλων τους, που χρησιμοποιούν την ώρα τους καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive