Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μόνο στο ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ συμβαίνουν αυτά.Μπλακ άουτ σε νησιά λόγω της κακοκαιρίας


Χωρίς ρεύμα παραμένουν από τη Δευτέρα το απόγευμα Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόνησος λόγω της κακοκαιρίας. Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στις Βόρειες Σποράδες, λόγω κατάρρευσης πυλώνα υψηλής τάσης στο Πήλιο.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ τα νησιά αυτά θα γίνει προσπάθεια να ηλεκτροδοτηθούν με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ενώ όσον αφορά τη Σκιάθο, ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Πλωμαρίτης δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι η ΔΕΗ τον ενημέρωσε πως η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί σε δύο ημέρες.

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διευθυντής επικοινωνίας της επιχείρησης, Κίμων Στεργιώτης δήλωσε ότι αρχικά θα μεταφερθούν γεννήτριες στη Μαγνησία, και αν δεν καταφέρουν να συνδεθούν θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθούν οι γεννήτριες στα νησιά. Ωστόσο, ο κ. Στεργιώτης δεν προσδιόρισε πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Εν τω μεταξυ, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην Πάρνηθα, την Πεντέλη από Άγιο Πέτρο και στη λεωφόρο Φυλής προς Δερβενοχώρια.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Παλαιά και Νέα Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη, Χαλάνδρι και Μαρούσι.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων δε θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα σχολεία των Δήμων Πύλης και Καλαμπάκας.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη Φθιώτιδα. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, κινητή μονάδα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης θα διαθέτει από την Τρίτη σε σημεία της πόλης που βρίσκονται άστεγοι υπνόσακους, κουβέρτες και ζεστό ρόφημα.

Επίσης, η επιστημονική ομάδα του ΚΥΑΔΑ με επικεφαλής ψυχίατρο, που επανδρώνει τη μονάδα, θα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Επιπλέον, στο κτίριο του ΚΥΑΔΑ στην οδό Πειραιώς 35 έχει διαμορφωθεί χώρος προκειμένου να φιλοξενηθούν τις επόμενες ημέρες όσοι άστεγοι το επιθυμούν.

Απάντηση έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ η κοινοπραξία «Νέα Οδός» στον υπουργό Υποδομών για την ταλαιπωρία που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην περιοχή της Μαλακάσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive