Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ κ.λ.π. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ Μιχ.Ρακιντζή για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ



11 σχόλια:

  1. Αφού έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,πρόδωσε το 5% του Ελληνικού λαού που τον ακολούθησε,
    αποφάσισε να διώξει και το ΠΑΣΟΚ.

    Το 2,5% που θα πάρει στις επόμενες εκλογές θα διώξει τον ίδιο.Θα απελευθερώσει πατριωτικές δυνάμεις προς τη ΝΔ και τη Χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου άνθρωπε, μέρες που είναι μη με νευριάζεις. Υπήρχε ΑΛΛΗ λύση τότε; Είπε κάποιος ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Επρεπε να βρούμε λεφτά; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΠΟΙΑ άλλη πρόταση υπήρχε; ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ; ΕΡστω και ΣΗΜΕΡΑ, υπάρχει ΚΑΠΟΙΑ; Την άκουσες εσύ; Κοντολογίς και η Πορτογαλία που ΣΗΜΕΡΑ είναι η δική μας θέση, κάνει το ΙΔΙΟ, Και ΑΥΤΟΙ είναι προδότες, ή αφραγκοι όπως εμείς; Και για πές μου κάτι. Για τα 303δις χρέος, φταίνε το μνημόνιο και ο Καρατζαφέρης; ΑΥΤΟΙ που δημιούργησαν και μας λές οτι:"Θα απελευθερώσει πατριωτικές δυνάμεις προς τη ΝΔ και τη Χρυσή αυγή";. Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ; Αλλά φταίει το ΛΑ.Ο.Σ που ΔΕΝ έκλεψε, δεν άσκησε ΠΟΤΕ διοίκηση. Δίκαια και σωστά ε; Για σκέψου ΠΡΙΝ μας τρελάνεις.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου άνθρωπε, από τα χρήματα που πήραμε δεν πήρε τίποτε ο ελληνικός λαός. Πήγαν ενίσχυση στις τράπεζες,σε παλιά δάνεια και ούτε ένα Ευρώ σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις.
    Εγώ δεν είδα τον πρόεδρο να πηγαίνει στη Ρωσία στην Κίνα για βοήθεια. Αλλά λειτούργησε ως ΛΑΓΟΣ για τον τερματισμό της Εθνικής κυριαρχίας με την έλευση του ΔΝΤ

    Το τηλεκόμμα ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές δεν πιάνει τη βάση. Ας το
    προβάλλει το MEGA, το ΑΝΤ και δυο φορές την ημέρα το alter.To ανάχωμα και η καπίλευση του πατριωτισμού τελειώνει.
    H ΝΔ δεν έχει καμιά ευθύνη! Έχει ευθύνη η κυβέρνηση Ανδρέα παπανδρέου, Μητσοτάκη (μέντορα Καρατζαφέρη), Σημίτη.
    Ο Καραμανλής δεν μπορούσε να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος. Η ευθύνη του είναι ότι δε μίλησε. Αλλά αντέδρασε, είπε όχι στο Βουκουρέστι, στράφηκε στη Ρωσία.
    Μέχρι που τον έριξαν τα ΜΜΕ.


    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΣ:"H ΝΔ δεν έχει καμιά ευθύνη!"
    Τα είπες ΟΛΑ !!
    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Καλέ μου άνθρωπε, από τα χρήματα που πήραμε δεν πήρε τίποτε ο ελληνικός λαός. Πήγαν ενίσχυση στις τράπεζες,σε παλιά δάνεια και ούτε ένα Ευρώ σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις."

    Έλεος πια με την αηδία...

    Αν οι Ελληνικές Τράπεζες δεν παίρναν χρήματα - με την αποπληρωμή του δανείου μέσω ομολόγων, στις οποίες χρωστάται το 1/3 του χρέους σήμερα, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    .. Αν κλείσουν οι τράπεζες, Η ΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΟΥΝ οι τρέπεζες - ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", και την επόμενη μέρα ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΤΜ δουλεύουν, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!..

    Αυτό που λέτε, πως τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ισχύει ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟ!.. ΚΑΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (το οποίο έχει αγοράσει έλληνικά ομόλογα - το 1/3 του χρέους!) και τα ευρώ σε λίγες μέρες θα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ!.. Η συνέχεια ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!..

    Ναι, μπορούμε να ζήσουμε αρνούμενοι να πληρώσουμε το ΧΡΕΟΣ μας, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΤΛ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ χωρίς καν να έχει υλοποιηθεί κάποιο μέτρο!...

    Η απλοποιημένη λογική - 'ζούμε και χωρίς το μνημόνιο, αφού ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ' - ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!.. Και στις 5Μαΐου δεν είχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ για μια τέτοια ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, πράγμα που σήμαινε πρακτικώς.. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

    Αυτό δεν το εξηγεί ΚΑΝΕΙΣ! .. Γιατί άραγε;...

    Άλλο η θεωρία περι του που παν τα χρήματά μας, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΞΗ στο ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρηματα μπορουσαν να ερθουν και απο τη μοσχα αλλα και απο το πεκινο.απλα δεν ζητησαμε ΠΟΤΕ τη συνδρομη τους στο προβλημα μας,παρα μονο τους αποφευγαμε εσκεμμενα. οι κινεζοι εχουν στην κατοχη τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα μισα ομολογα των αμερικανικων τραπεζων!!! δλδ ειναι αυτη τη στιγμη Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ αιμοδοτης του αμερικανικου κρατους!!!!!απλα ο κ. πρωθυπουργευων ΔΕΝ γινοτανε να βγει απο το αμερικανοεβραϊκο καδρο.απλα πραγματα. σαχλαμαρες αμερικανοεβραϊκες μας λετε και 'σεις,οπαδοι του τηλεπτωματος.η πορτογαλικη κυβερνηση ειναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ με τη δικη μας.ΑΜΕΣΑ ελεγχομενη και σιδηροδεσμια του γνωστου λομπυ.. ελιωσε η καραμελιτσα σας..βαλτε τωρα αλλη στο στοματακι.. ερχεται η ωρα να μιλησει ο ελληνικος λαος και να σας θεσει εκτος βουλης. δωσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος 2.06πμ

    Ενώ κατηγορείς τον πρωθυπουργό πως δεν βγήκε από το εβραϊοαμερικανικό κάδρο,και δεν πήρε τα χρήματα - και μάλιστα δεν δέχτηκε ούτε τα 10 δις του Καρατζαφέρη -, μετά λες ότι ο λαός θα μας θέσει εκτός βουλής.

    Συγνώμη, αλλά δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..αρεα, προφανως αυταρεσκεσαι σε ανουσια λογοπαιγνια εντυπωσιασμου, αλλα εγω ΔΕΝ θα σου την κανω την χαρη να μπω σε αυτη την διαδικασια. ειναι εμφανης η αμηχανια σου,γι'αυτο και στελνεις την μπαλα στα περιστερια(που λεμε καμια φορα στο γηπεδο)..η ουσια λοιπον ειναι οτι το κομμα σας προσεφερε στο πασοκ μια σανιδα επικοινωνιακης σωτηριας που τοσο πολυ επιζητουσε εκεινη την εποχη.ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ και ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ την πατριδα στους εβραιοαμερικανους τοκογλυφους,γνωριζοντας οτι υπηρχαν ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ εναλλακτικες λυσεις..και αυτο το τελευταιο ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για να χαρακτηριστειτε ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ. αυτη ειναι η ουσια του πραγματος. ΝΑΙ, και βεβαια ο λαος θα σας θεσει ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, οταν προκυρηχθουν εκλογες, ως ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.πασοκ μπορει να μην ειστε, αλλα ομως του προσφερατε ενα γερο στηριγμα. που αν δεν του το προσφερατε προφανως και να μην μπορουσε μονο του να χειριστει επικοινωνιακα το ολο ζητημα επιτυχως. αρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΥΣΚΕΣ και ουσία ΜΗΔΕΝ !!
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΛΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ βλέπω. Με αναθέματα ΛΕΦΤΑ δεν βρίσκονται, ΤΕΛΟΣ!
    Αν ήθελε το ΠΑΣΟΚ τους πρώτους 8 μήνες ΜΠΟΡΟΥΣΕ να βρεί (Εκεί παίζουμε Ρώσοι και Κινέζοι) Αλλά ΔΕΝ ήθελε, προτίμησε (Βλ.ΟΛΙ ΡΕΝ)να λέει περί Τιτανικού,περί διεφθαρμένων κ.λ.π., για να πάμε στο ΔΝΤ. Τώρα αν τα ρίχνουμε όλα στο ΛΑΟΣ τουλάχιστον ανέντιμο είναι αφού δεν μιλάμε για αυτούς που μας έφτασαν ΕΔΩ αλλά κατηγορούμε αυτούς που πήγαν να μας σώσουν και μπορούμε σήμερα να κάνουμε τους ξύπνιους, ενω διαφορετικά σήμερα ΔΕΝ μιλάγαμε, γιατί ΔΕΝ θα υπήρχαμε. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    Λές κι αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ή ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ θα υπήρχε το χρέος. ΠΛΑΚΑ κάνουμε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμος 7:46μμ

    Προφανώς ΕΣΥ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ..

    Έχω χάσει ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΡΙΞΕ Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή τους Έλληνες πολίτες.. Και συνομωσιολογίες και ΑΗΔΙΕΣ με ΑΕΡΟΛΟΓΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Κ. ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ εμένα δεν μ' αγγίζουν...

    .. Αυτά, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, είναι ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Η ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

    Σου προτείνω να διαβάσεις τα παρακάτω άρθρα:
    ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ ΠΑΣΟΚ 7 ΜΑΙΟΥ:
    http://area51gr.blogspot.com/2011/03/7-2010.html

    ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ 5ΗΣ ΜΑΪΟΥ:
    http://area51gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html

    ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο Αντιμνημονιακός Μνημονιακός (ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ)
    http://area51gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5365.html

    Η υποκρισία:
    http://www.neolaialaos.org/2010/09/blog-post_20.html

    K' Δώρο κι χρήσιμα βιντεάκια:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=UGzJitatqR0
    2. http://www.youtube.com/watch?v=4En8nKdfTOI
    3. http://www.youtube.com/watch?v=aQOgatqoBik

    Και μια Playlist ως μικρό παράρτημα:
    http://www.youtube.com/my_playlists?p=08A9F8CA9254E1B9

    Αν από όλα τα παραπάνω, ακόμα νομίζεις ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. συνέναισε και παράδωσε την Πατρίδα, αντί να καταλαβαίνεις πως ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δικό σου πρόβλημα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ'αρεσει αρεα που λες οτι ειμαστε..θυματα της προπαγανδας του συστηματος!!!!!!!!ενω εσεις,θες να μας πεις,ειστε εκτος συστηματος!!!εισαι μεγαλο ανεκδοτο τελικα!!!!!δλδ το συστημα,μας λες, ΔΕΝ το συνεφερε να ψηφιστει το μνημονιο!!!!χαχαχαχαχα!!!!καλο!!!παρα πολυ γνωστη η τακτικη οσων εχουν λερωμενη τη φωλια τους, να χαρακτηριζουν τους κατηγορους τους ως υποκινουμενους και προδοτες...μας παραθετεις λινκς με βιντεακια του καρατζαφερη στη βουλη,άλλα με αρθρακια, για να αποδειξεις τι; ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω...σοβαρεψου ή τουλαχιστον ΜΗΝ μας δουλευεις.σου παρεθεσα επιχειρηματα και οχι φληναφηματα.
    //////////////////////////////////
    προς αργυρη σιδερη:

    χαιρομαι που ασπαζεσαι αυτα που σου εγραψα,οτι ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΥΣΕΙΣ. δεν σε ειδα ομως να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ τον αρχηγο του λα.ο.ς ο οποιος επιθυμουσε και ο ιδιος ευθυς εξαρχης να προσφυγουμε στο δντ και φυσικα ΔΕΝ διαφημιζε τις προαναφερθεισες επιλογες.. οπως χαρακτηριστικα ελεγε εκεινη την περιοδο "υπαρχουν χρηματα που μας περιμενουν στο δντ" οπως και οτι "το δντ ειναι ενας δρομος γεματος λακουβες κ δυσβατος,αλλα ειναι ο πιο συντομος προκειμενου να εξελθουμε του αδιεξοδου". δεν τον ακουσα να λεει οτι "υπαρχουν λεφτα στην κινα και την ρωσια" αλλα προσπαθουσε να μας πεισει οτι δεν μας συμφερουν αυτες οι λυσεις!!!!!!αρα, ΠΑΠΑΛΑ το επιχειρημα σου. οσο για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη(7 μαϊου 2010) και αφου το πασοκ απερριψε τη χρηματοδοτηση απο τις δυο υπερδυναμεις, το λα.ο.ς(εαν ηταν πατριωτικο κομμα,οπως ισχυριζεται ο προεδρος του) θα μπορουσε απλα να ΜΗΝ ψηφισει το μνημονιο, τη στιγμη μαλιστα που ΔΕΝ απαιτουνταν 180 ψηφοι για να περασει(δλδ τα 3/5).αντ'αυτου, προτιμησε ο προεδρος σας να ψηφισει τελικα το μνημονιο με τη δικαιολογια οτι "χανοταν η χωρα" και οτι το ψηφισε διοτι ειχε πληροφοριες απο τις μυστικες υπηρεσιες για επικειμενη ανταρσια 12 βουλευτων του πασοκ!!!!!και "εσωσε" τελικα αυτος την παρτιδα!!! ενω οι τρεις βουλευτες του κυβερνωντος κομματος που δεν το ψηφισαν και αποπεμφθησαν απο την κ.ο. ειναι "καθαρματα" και "ανθελληνες"!!!!!!!μπραβο ρε!!!ωραιος!!!!και μολις προσφατα μαθαμε οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ(ετσι τουλαχιστον ισχυριστηκε) ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ ΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προεδρος κοινοβουλευτικου κομματος να ισχυριζεται οτι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ;;;

    Παμε τωρα και στη λυση για την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη(7 ΜΑΪΟΥ 2010):ΚΥΡΗΞΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟ. ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Τ Ε Λ Ο Σ

    //////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive