Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ. για το θέμα του συμβούλου.Νέα επίθεση Κ. Αϊβαλιώτη στο ΠΑΣΟΚ για τις αποκρατικοποιήσεις

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στο ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου, του ΛΑ.Ο.Σ, Κωστής Αϊβαλιώτης, δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το ζήτημα του συμβούλου στον οποίο ανέθεσε η κυβέρνηση το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.

Η δήλωση του Κ. Αϊβαλιώτη έχει ως εξής:

«Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το ζήτημα του συμβούλου στον οποίο ανέθεσε η κυβέρνηση το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.

Με την ερώτησή μας θα ζητούμε να υπάρχει εκ των προτέρων διακομματική συνεννόηση για το μείζον αυτό θέμα ώστε να αποφεύγονται επιλογές αμφισβητήσιμης εμπειρίας και επαγγελματικής υποστάσεως, ενώ παράλληλα θα καταθέσουμε και Τροπολογία στο πρώτο εύχερο νομοσχέδιο, ώστε οι επιλογές αυτές να γίνονται είτε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, είτε από τη Διάσκεψη των Προέδρων με αυξημένη πλειοψηφία».http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/144395/erotisi-tou-laos-gia-to-thema-tou-sumvoulou/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive