Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ANTAΠΟΚΡΙΣΗ. Διασύρθηκε στη Νέα Υόρκη (και) ο υπουργός Προ.Πο, Χρήστος Παπουτσής 'Eγραψε στα παλιά του...παπούτσια την Ομογένεια.

Θα ζήλεψε την πρόσφατη...''δόξα'' των ''τουριστών'' Γερουλάνου - Νικητιάδη)
Ο υπουργός, ήρθε στη Νέα Υόρκη, ως απεσταλμένος της Κυβέρνησης, με πρόσκληση της ελληνικής Ομοσπονδίας, γιά τις εορταστικές εκδηλώσεις (παρέλαση κ.ά.) γιά την εθνική μας επέτειο. Παρασκευή βράδυ, 25 Μαρτίου, τίμησε με την...απουσία του το δείπνο στην αίθουσα εκδηλώσεων του αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου -προς τιμήν τους- ήταν παρόντες οι 3 βουλευτές της κοινοβουλευτικής αποστολής. Ο υπουργός ''διαρρέει'' ότι δεν τον είχαν...καλέσει. Καλά, στη Νέα Υόρκη, ποιός τον...κάλεσε και γιατί; Μήπως ο υπουργός, Παρασκευή βράδυ, ήταν σε...κομματική συγκέντρωση, γι' αυτό έγραψε στα παλαιά του...παπούτσια την εκδήλωση γιά την εθνική μας επέτειο;... (Κυριακή απόγευμα, μετά την παρέλαση, θα έχουμε ''πλάκα'' και με την ''πλάκα'' που θα ''απονείμουν'' στον υπουργό Προ.Πο, στην ''μπαρμπουτιέρα'', στο γκέττο της Αστόριας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive