Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

25 Μαρτίου 2011. Ημέρα αναβίωσης του "γιουσουφισμού", των "χανουμισών", των "κοτζαμπάσηδων" - "τραπεζιτών" και των "φραγκόφερτων"!


25 Μαρτίου 1821. Ημέρα δόξας, Δημοκρατίας, Επανάστασης

και σύσφιξης Ελληνο-αμερικάνικων σχέσεων!

Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος,

Επείγει, Να γίνει Ανασχηματισμός, Κάθαρση, και να ψηφιστεί η πραγματική Νέα Σεισάχθεια! Όχι άλλα 30 δις στους ληστρικούς τραπεζίτες!

"Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον ότι η τύχη μας έχεις τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν, κι όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν". Στρατηγού Μακρυγιάννη, Απομνημονεύματα.

"Ανακηρύσσω την 25η Μαρτίου 2011 ως Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, εθνική ημέρα εορτασμού της ελληνικής και αμερικανικής δημοκρατίας, και καλώ τον λαό των ΗΠΑ να την τιμήσουν με τις ανάλογες εκδηλώσεις και ενέργειες». Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Βιώνουμε την Ελληνική Επανάσταση του 2011, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»! Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Ήρθε η ώρα! Νικήσαμε!

Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπεί και μια κάστα ολιγαρχικών-τραπεζιτών να κάνει «πάρτι πάνω στα συντρίμμια», που η ίδια κάστα δημιούργησε! Κοινωνική δικαιοσύνη Εδώ και Τώρα! Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα 78 δις από τους ληστρικούς-εκβιαστες- ψευδοτραπεζίτες και να τα δώσει στους πολίτες για αποπληρωμή των χρεών τους!

Τιμή και δόξα στον Κολοκοτρώνη, στον Κανάρη, στην Μπουμπουλίνα, στον Νικηταρά, στον Αθανάσιο Διάκο, στον Μιαούλη, και σε όλους τους ηρωικούς αγωνιστές, που πολέμησαν ανιδιοτελώς την ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive