Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΌΣΟ ΤΩΝ 20 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΡΊΜΗΝΟ !!!

Πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης τις 22/03, αναφορικά με το οικονομικό κόστος της ελληνικής εμπλοκής έδωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως είπε στην Επιτροπή της Βουλής
“Η 3μηνιαία συμμετοχή της Ελλάδας με αυτή τη 20 εκ. ευρώ, άρα ημηνιαία συμμετοχή λογιστικά είναι της τάξεως των 6-6,5 εκ. ευρώ. Αυτή είναι η δημοσιονομική και οικονομική πλευρά του θέματος” είπε ο υπουργός.
Τότε γράφαμε "Κάθε μήνα υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου 5 εκατ. ευρώ κατά μέσο όρο (καύσιμα, διατροφή, υποστήριξης, έκτακτος συναγερμός Ε.Δ. κλπ) η φιλοξενία όλων αυτών των δυνάμεων στον ελληνικό κρατικό Προϋπολογισμό. Δαπάνη που βέβαια θα καλυφθεί 100% από εθνικά κονδύλια. Όλα αυτά χωρίς την συμμετοχή των ελληνικών δυνάμων που ανάλογα με το εύρος της θα κοστίσει στην Ελλάδα 1,5-3 εκατ. ευρώ επιπλέον".
Τα στοιχεία από το defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive