Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα γινόταν αν ο Silvio Berlusconi ήταν ... Αργύρης Μπερλουσκόνης...... και Πρωθυπουργός της Ελλάδας;


Πολύ απλά...
- Δεν θα πήγαινε ποτέ σε δίκη για τις κατηγορίες της συνέργειας στην εκπόρνευση ανηλίκων, αφού όλα τα πιπινάκια που θα έπεφταν στο κρεβάτι του...
θα ήταν - έστω και με το ζόρι – ενήλικα... (Για την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας, δεν το συζητάμε καν!)

- Η ομάδα του θα έπαιρνε ΠΑΝΤΑ το πρωτάθλημα Ελλάδας... (Αυτό βέβαια γίνεται και τώρα στην Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς τον Σίλβιο).

- Το βιβλίο του «Πως να γίνεις ακούραστος και αχόρταγος εραστής σαν κι εμένα» θα έστρεφε - για πρώτη φορά ίσως - την προσοχή των Ελλήνων στα βιβλιοπωλεία... (Μάλιστα, θα ξεπερνούσε σε πωλήσεις το πρώτο DVD της Τζούλιας).

- Θα ήταν - εκτός από Πρωθυπουργός - και ο παρουσιαστής του Next Top Model... (Τρέμε Βίκυ Καγιά).

- Οι ερωμένες του θα πληρώνονταν από τον κρατικό κορβανά... (Και με Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

- Οι παρτούζες του θα μεταδίδονταν live από τη Κρατική Τηλεόραση... (με τηλεθέαση αντίστοιχη της Eurovision).

- Το Μικρό Κανάλι θα πλήρωνε τα προφυλακτικά του Πρωθυπουργού και των φίλων του... («Ιορδάνη, τσάκω ένα 20ευρω και τράβα στο περίπτερο»).

- Οι επιδόσεις του ως εραστή θα έμπαιναν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, μετά από παρότρυνση των ψηφοφόρων του... (Με συνθήματα όπως "Άξιος, άξιος!", «Έμπαινε Αρχηγέ!» και «Είσαι η ελ-ΠΗΔΑ μας»).

- Οι προτάσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση θα ήταν πρωτοποριακές... (π.χ. θα έκανε «Κ» το «Β» του Βόλου και θα έβγαζε την συλλαβή «δα» από τα Μου-δα-νιά).

- Το Μεγάρο Μαξίμου θα μετονομαζόταν σε Μέγαρο ΜαZίμου... (και ο πρωινός καφές με τους υπουργούς θα γινόταν πρωινός λεκές από οργασμούς).

ΛΟΞΙΑΣ
http://taxalia.blogspot.com/2011/02/silvio-berlusconi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive