Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εγκαίνια ΝΔ: «O Καραμανλής δεν είχε κανέναν λόγο να είναι παρών»

Με αυτή τη φράση απαντούσαν «καραμανλικά» στελέχη στην ερώτηση γιατί απουσίαζε χθες το απόγευμα ο τέως πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ, επί της λεωφ. Συγγρού, αριθμ. 340.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η απουσία του πρώην πρωθυπουργού και όχι τα νέα γραφεία ή το Μνημόνιο.

Πάντως, βασικά «καραμανλικά» στελέχη, όπως οι κκ. Δ. Σιούφας , Πρ.Παυλόπουλος, Ευ.Αντώναρος κ.ά., παραβρέθηκαν.

Πάντως σε αυτό το νέο ξεκίνημα στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση και σημασία ο νυν Πρόεδρος της ΝΔ η απουσία Καραμανλή αναζωπύρωσε τα σενάρια για το αν θέλει τελικά ο τέως πρωθυπουργός να στηρίξει, έστω και τυπικά, τον πρόεδρο του κόμματος.




Η μη αποδοχή της πρόσκλησης του κ. Σαμαρά από τον κ. Καραμανλή για να παραστεί στα εγκαίνια επιβεβαίωσε ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Εξάλλου όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές οι δυο άνδρες δεν έχουν συχνή επικοινωνία και περιορίζονται στα τυπικά. Η ψυχρότητα στις σχέσεις τους φάνηκε και στην κηδεία του Μιλτιάδη Εβερτ, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν μήνα, στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive