"Τσάμηδες και Ναζιστές της Ηπείρου οι πληγές"
![]() |
| Αλβανοί Τσάμηδες με τις στολές των ινδαλμάτων της Χ.Α. ταγμάτων των SS |
Με έκπληξη βλέπουμε το τελευταίο διήμερο, σε διάφορα blogs κάποιους φίλους της «Χρυσής Αυγής» να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις σχέσεις Ναζί και Τσάμηδων, κατά την περίοδο της κατοχής, όπου κατέσφαξαν τους Έλληνες της Ηπείρου. Αφορμή για τις δημοσιεύσεις τους ήταν το κείμενο μίας Β/Ηπειρώτισσας (ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ) που αναφέρεται στην προκλητική συμπεριφορά «χρυσαυγιτών» κατά τις εκδηλώσεις της 97ης επετείου της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και που η Χ.Α. κατά την συνήθη τακτική της επιχείρησε να καπελώσει.
Οι απαντήσεις που δίνουν σε διάφορα blogsδιάφοροι φίλοι (…στην καλύτερη περίπτωση) της Χ.Α., προσπαθώντας ουσιαστικά να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των Ναζί, προκαλούν πραγματικά το Εθνικό αίσθημα κάθε Έλληνα Πατριώτη( ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ») . Επειδή αυτοί οι κύριοι, που με πρόσχημα τον «Ελληνικό Εθνικισμό» (θα τρίζουν τα κόκαλα του Δραγούμη και του Ζέρβα), εξυμνούν τους σφαγείς των Ελλήνων Ναζί, έχουν καταντήσει προκλητικοί, τους δίνουμε μία συνοπτική ιστορική απάντηση, για τις σχέσεις και τα εγκλήματα των ινδαλμάτων τους μαζί με τους Αλβανούς σωβινιστές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.