Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ πίσω απο την επίθεση με μολότοφ στο θέατρο Τέχνης

Η βία, μετά τα γήπεδα, χτύπησε και στο θέατρο σε παράσταση σχετική με το ποδόσφαιρο. Το βράδυ της Παρασκευής, 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν στην οδό Φρυνίχου στην Πλάκα δέχτηκε επίθεση από περίπου 25 αγνώστους, οι οποίοι με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα όργανα έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την θεατρική σκηνή, παρουσία μάλιστα των θεατών που περίμεναν την έναρξη της παράστασης. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος, η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα κι έτσι οι άγνωστοι ανενόχλητοι προπηλάκισαν το κοινό.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους», δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες την ώρα της επίθεσης φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε επίσης ότι λήστεψαν και ένα άτομο, πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητείται για να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive