Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Και όμως ΥΠΑΡΧΕΙ:Κορίτσι λυκάνθρωπος


Λυκάνθρωποι μπορεί να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα, παρόλα αυτά ένα κορίτσι από την Ταϊλάνδη, η Supatra Sasuphan, πάσχει από το πολύ σπάνιο σύνδρομο Ambras, όπου προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα.

Αυτό το φαινόμενο είχε πρωτοεμφανισθεί στην Αυστρία το 1648 και από τότε έχουν καταγραφεί περίπου 40 τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτή της μικρής 11χρονης από την Ταϊλάνδη.

Φωτογραφίας της Supatra Sasuphan το 2006

Φωτογραφίας της Supatra Sasuphan

(Πηγή φωτογραφίας: The Composed Gentleman)

Η αιτία της υπερβολικής τριχοφυΐας είνα άγνωστη μέχρι στιγμής.

Η υπόθεση της μικρής Supatra δεν είναι καθόλου καινούργια, αφού η περίπτωση της έγινε γνωστή το 2006, αλλά φέτος καταχωρήθηκε στα ρεκόρ Guinness ως το πιο τριχωτό κορίτσι στο κόσμο.

Το καλό είναι πως το παιδί δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα από τον περίγυρο του, αφού όπως η ίδια δηλώνει έχει συνηθίσει την κατάσταση της και μάλιστα είναι ευτυχισμένη που μπήκε στα ρεκόρ Guinness. "Μερικές φορές έχω πρόβλημα επειδή δυσκολεύομαι να δω όταν οι τρίχες γύρω από τα μάτια μου μακραίνουν", λέει χαρακτηριστικά η μικρή Ταϊλανδέζα.

(Πηγή φωτογραφίας: cellar)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive