Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ κ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ

«Αισιοδοξία για την πορεία επίλυσης του κυπριακού λόγω τεσσάρων παραγόντων, παρά την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής, Μάριος Καρογιάν. Όπως ανέφερε, η Κύπρος πρέπει να επιδιώξει την ενότητα στη βάση αρχών και κοινών στόχων, την καλύτερη αξιοποίηση των ερεισμάτων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την αξιοποίηση της ενισχυμένης τώρα στρατηγικής θέσης της Κύπρου σαν αποτέλεσμα των κοιτασμάτων φυσικού αερίου -αν η Τουρκία έχει στο έδαφος της τους αγωγούς καυσίμων η Κύπρος θα είναι προμηθευτής φυσικού αερίου, και τη διεύρυνση των συμμαχιών της Κύπρου δίδοντας σαν παράδειγμα εκείνη με το Ισραήλ.» (πηγή)
«Παράγων πρώτος: ενότητα στη βάση αρχών και κοινών στόχων»
Σε ποιες αρχές αναφέρεται ο κ. Καρογιάν , σε αυτές τις αρχές που υποβαστάζουν την υποχωρητικότητα Χριστόφια την οποία στηρίζει το ΔΗΚΟ; Ποιες αρχές υπηρετεί η εκ περιτροπής προεδρία , η σταθμισμένη ψήφος , η παραμονή 50.000 εποίκων , η παραχώρηση εδαφικής ζώνης στους κατακτητές , η αναγνώριση συνιστώντος κρατιδίου ή πολιτείας που θα αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο μιας ομοσπονδίας (που στην ουσία θα είναι εποικοδόμημα των συνιστόντων μερών που η κατάρρευση του θα οδηγεί κατ’ ανάγκη στην προβολή των συνιστόντων )..συνέχεια>>

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ΕΔΗΚ, Κύπρος
Κεντρική Σελίδα: edikcyprus.blogspot.com
Δεύτερος Κύκλος: ediknews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive