Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ!


Έτοιμος είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. για μια εκλογική αναμέτρηση οποτεδήποτε και αν η κυβέρνηση το αποφασίσει.
Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα, έστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση Μνήμης και Χρέους στον Στρατηγό Γρίβα-Διγενή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αμφιθέατρο του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Εάν ο κ. Παπανδρέου έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει το παιχνίδι και το ρόλο του, εάν πιστεύει ότι μπορεί να είναι αυτό μια καλή αφορμή, τότε τον περιμένουμε στις 3 Απριλίου στις κάλπες για να του δείξουμε ότι ο Ελληνικός λαός έχει και ψυχή, και δύναμη και καρδιά και ασφαλώς μπορεί να προσδιορίσει μόνος του το μέλλον του.
Ήρθε με ψέματα και θα φύγει με ψέματα.
Έτσι όπως οι άλλοι έφυγαν με τη βία και δεν τους επιτρέπεται να γυρίσουν πίσω επειδή έδειξαν έλλειψη σεβασμού για την ιστορία του τόπου. Και μιλώ για όλους εκείνους που ως μέλη της κυβερνήσεως Καραμανλή δεν αντέδρασαν σ΄ αυτή την κατάπτωση του έθνους που παρέλαβαν κράτος και παρέδωσαν μία πτωχευμένη επιχείρηση.
Ας καταλάβουν ότι εκείνοι που έπνιξαν το Έθνος δεν μπορούν σήμερα με τον τρόπο τους να θέλουν να γίνουν πρωτεργάτες μιας επανόδου.
Σήμερα η Ελλάδα έχει πρόταση.
Και η πρόταση είναι πατριωτική.
Μάθαμε να ζούμε με σοσιαλισμό και πεινάσαμε. Μάθαμε να ζούμε με νεοφιλελευθερισμό και φτάσαμε... στον πάτο.
Η επόμενη πρόταση είναι η πατριωτική πρόταση του Πατριωτικού Παρεμβατισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού
Εμείς είμαστε έτοιμοι και ήδη ετοιμάζουμε τα ψηφοδέλτια.
Και ξέρετε, βλέπετε, ακούτε και παρακολουθείτε ότι έχουν έρθει νέες γερές μονάδες στο Κόμμα. Ενισχύοντας σημαντικά τη μονάδα που χαλυβδώθηκε στη δεκαετία που πέρασε.
Θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα ψηφοδέλτια.
Ψηφοδέλτια που θα δώσουν πλειοψηφική δύναμη στον ΛΑ.Ο.Σ.
Κάνω έκκληση σε όλους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που περνώντας από αυστηρή «κρησάρα» τον πολιτικό μου λόγο και τις προτάσεις μου, την πολιτική μου παρουσία, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μου έδωσαν αβίαστα το υψηλότατο ποσοστό του 40% σήμερα στη δημοσκόπηση, να έρθουν και στις κάλπες και να δώσουν το ίδιο ποσοστό για να έχουν την επόμενη μέρα τη σιγουριά ότι θα υπάρξει μια ικανή, δυναμική και αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας.
Για εμάς από χθές ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος.
Ετοιμαζόμαστε. Οι λίστες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
3 Απριλίου αν τολμούν ας έρθουν σε εκλογές. Θα καταλάβουν ότι τα ψέματα τελειώσανε μαζί τους, δύο ημέρες πριν που τελειώνει και η προεκλογική περίοδος... την Πρωταπριλιά».

«PERSONA NON GRATA» H ΤΡΟΙΚΑ
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε “persona non grata” τους εκπροσώπους της τρόικα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει την δύναμη, τον τρόπο και επιτέλους έχει και το ανάστημα, να αναμετρηθεί με ότι αρνητικό για την χώρα. Ένα από τα αρνητικά που σήμερα προσβάλλουν την χώρα είναι και η τρόικα.
Είναι αυτοί οι οποίοι ήλθαν μέσα στο σπίτι μας να μας προσβάλουν και ν α μας λοιδορήσουν. Το μισό φταίξιμο είναι της τρόικας. Το άλλο μισό είναι αυτών των «Ναινέκηδων» που τους επέτρεψαν να δώσουν συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα. Με ποιο δικαίωμα τους το επέτρεψαν αυτό;
Τέτοιο δικαίωμα να δίνονται συνεντεύξεις για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας έχει η Κυβέρνηση, οι πολιτικοί άνδρες, και όχι οι υπάλληλοι της Κομισιόν.
Για τον ΛΑ.Ο.Σ και για όλους εμάς, όσοι έδωσαν αυτή την ιταμή και προσβλητική για την ιστορία του Έθνους μας Συνέντευξη Τύπου, τους θεωρούμε «persona non grata» ανεπιθύμητους».

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφερόμενος στην προσφορά του αείμνηστου Στρατηγού Γρίβα-Διγενή στον Ελληνισμό, ανέφερε πως «η σημερινή μας εκδήλωση είναι η ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους τους Έλληνες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κύπρο την αξία και την σημασία του περάσματος από το νησί, του μεγάλου Γρίβα Διγενή.
Τιμάμε τη μνήμη ενός λιονταριού του Ελληνισμού. Πιστεύω λοιπόν δικαίως ότι το αμφιθέατρο αυτό πρέπει να ονομαστεί αμφιθέατρο «Γρίβα Διγενή». Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει μια ηθική και ιστορική υποχρέωση και θα το κάνουμε πράξη.
Ο κ. Νικολής Νικολαΐδης αναφέρθηκε στις συχνές μου επισκέψεις στην Κύπρο. Και πράγματι έτσι είναι. Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει μια σημαντική παρουσία στα δρώμενα της πολιτικής ζωής της Κύπρου.
Και θυμάμαι που φέτος τον Δεκαπενταύγουστο που συζητούσαμε με τον Νικολή Νικολαΐδη για να πεισθεί η κυπριακή ηγεσία ότι το αύριο περνά από μια συμφωνία με το Ισραήλ στην ΑΟΖ. Τότε είχα συναντηθεί με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και τους είχα πει ότι το αύριο του Ελληνισμού περνά από αυτήν την συμφωνία. Και το λέω εγώ ο οποίος γνωρίζετε πολύ καλά πως έχω δώσει μάχες εναντίον της προπαγάνδας του Σιωνισμού».

10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑ.Ο.Σ.
Η 13η Φεβρουαρίου είναι μία ξεχωριστή ημερομηνία για τον ΛΑ.Ο.Σ, καθώς σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια το Κόμμα ξεκινούσε την πορεία του από τα γραφεία της οδού Φιλελλήνων.
«10 χρόνια μετά, έχουμε μία εμφανή καταγραφή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοινώνοντας την απόφασή του να ξαναγραφτεί η παραχαραγμένη από τους αριστερούς, ιστορία της Ελλάδας.
«Δεν θα επιτρέψουμε να δηλητηριάσουν τα παιδιά μας, να στάξουν αυτό το δηλητήριο.
Έχουμε ανθρώπους και θα ξαναγράψουμε την ιστορία. Γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ είναι σήμερα μια πανίσχυρη πολιτική οντότητα, που σε λίγο χρονικό διάστημα, ίσως σε διάστημα 2 μηνών θα κυβερνά τον τόπο.
Έχουμε λοιπόν ιστορική ευθύνη να ξαναγράψουμε την παραχαραγμένη από τους αριστερούς, ιστορία. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο του 44-49. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για το πολυτεχνείο και τον Κυπριακό Αγώνα. Θα ξαναγράψουμε την αλήθεια για κάτι το οποίο ακούστηκε πλαγίως αλλά δεν τόλμησε η ιστορία να αναδείξει. Για το πως έπεσε το μέτωπο του 1922 όταν όλοι οι “φρέσκοι” τότε κομμουνιστές φρόντισαν και τοποθετούντο στα Τ.Τ. στις τηλεπικοινωνίες και άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο, να στέλνουν το μήνυμα ότι κατέρρευσε το μέτωπο και έτσι ήρθε η καταστροφή.
Πρέπει να θυμίσουμε πως όταν η Ελλάδα έλεγε το ΟΧΙ, οι κομμουνιστές της εποχής εκείνης ήταν κάτω από το σύμφωνο Μόσχας- Βερολίνου και κατηγορούσαν για τον πόλεμο.
Η Ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί.
Δεν μπόρεσε να το κάνει η ένοχη τότε ΕΡΕ, η δειλή στη συνέχεια ΝΔ. Θα μπορέσει να το κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ».

Στην εκδήλωση μίλησαν για το έργο και την προσφορά του θρυλικού αγωνιστή Στρατηγού Γρίβα-Διγενή εκ μέρους του Συλλόγου «Στρατηγός Γρίβας-Διγενής», ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλ. Πολατίδης, Βουλευτής Σερρών ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ.Γ. κ. Κ. Αϊβαλιώτης Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Γ. Λεονταρίτης και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης» Καθηγητής κ. Χρ. Γούδης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο συναγωνιστής του μεγάλου Κύπριου αγωνιστή κ. Νικολής Νικολαΐδης ο οποίος αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ΕΟΚΑ και στην προσφορά θυσίας του Στρατηγού Γρίβα-Διγενή.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑ Λ.Α.Ο.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ? ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΙΑΣ ? ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙΕ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive