Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ξανά σενάρια πρόωρης κάλπης...


Φουντώνει εκ νέου η σεναριολογία περί πρόωρης προσφυγής στην κάλπη μετά και τις νέες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.«Κανείς δεν αντέχει το κόστος των πρόωρων εκλογών» αναφέρει η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στην “Ημερησία”, λέγογοντας ότι «με τα σημερινά δεδομένα οι εκλογές όχι μόνο δεν θα φέρουν λύση, αλλά θα δημιουργήσουν κενό πολιτικής

για ένα διάστημα στο εσωτερικό, αμφισβήτηση και αμφιβολία για την πορεία της χώρας στο εξωτερικό. Αυτό το κόστος δεν το αντέχει κανένας». Από την πλευρά του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Θ. Μωραΐτης σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” τονίζει πως ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει εάν χρειάζονται πρόωρες εκλογές.«Αν μια χώρα καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις που ξεπερνούν μια κυβερνητική θητεία και οι οποίες επηρεάζουν τις ερχόμενες γενιές, τότε θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ίσως απαιτείται ανανέωση της λαϊκής εντολής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive