Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία Τουρκοκυπρίων για τον Ερντογάν

Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας Τουρκοκύπριων από την «τουρκοκυπριακή συνδικαλιστική πλατφόρμα», με αφορμή τις δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο των Τουρκοκυπρίων κατά της οικονομικής πολιτικής της ηγεσίας τους και της Άγκυρας.


Σε γραπτή ανακοίνωση της, η τουρκοκυπριακή πλατφόρμα τονίζει ότι «ο κ. Ταγίπ Ερντογάν που δεν μπόρεσε να χωνέψει τη διαμαρτυρία εναντίον του οικονομικού και πολιτικού πακέτου και των μέτρων που επέβαλλε η Τουρκία και το πιο φυσικό δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού να γεμίζει τις πλατείες, κατηγορεί και το συνεργάτη που διοικεί αυτή τη χώρα και τις χιλιάδες των ανθρώπων που γέμισαν τις πλατείες».

Για να συνεχίσει, αναφέροντας: «Το ΑΚΡ με τζαμιά, συγκροτήματα πανεπιστημίων και θρησκευτική προπαγάνδα συνεχίζει την πολιτική της πολιτιστικής και κοινωνικής διάβρωσης των Τουρκοκυπρίων, της πτώχευσης των εργαζομένων και του να τους κάνει πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα».

Σχετικά με τις δηλώσεις Ερντογάν τοποθετήθηκε και το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα χαρακτηρίζοντάς τις απαράδεκτες και λυπηρές θεωρώντας όμως ότι προέρχονταν από λάθος πληροφόρηση και παρακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive