Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εξηγήσεις για την κατάληψη της Νομικής Θα δώσει τη Δευτέρα στον αρμόδιο εισαγγελέα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών


Εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα για την κατάληψη της Νομικής από μετανάστες καλείται να δώσει τη Δευτέρα ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης και δύο ακόμα πανεπιστημιακοί.

Εξετάζονται ως ύποπτοι για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Τη Δευτέρα, καταθέτουν υπομνήματα τρία μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης, οι οποίοι εξετάζονται ως ύποπτοι για το κακούργημα της διακίνησης μεταναστών, ενώ κλήθηκε και το μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού, Πέτρος Σανταμούρης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Θανάσης Κούρκουλας, μέλος της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό» έκανε λόγο για πολιτική δίωξη των συμπαραστατών που τους εξισώνει με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου και του Έβρου.

Πρόσθεσε πως είναι πλέον ορατές οι συνέπειες της απεργίας πείνας στους 237 μετανάστες της Αθήνας που επιδεινώνονται λόγω της διαμονής των περισσοτέρων στην αυλή του κτιρίου της οδού Ηπείρου εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών.

Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά, δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive