Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μάκης Βορίδης αύριο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. ο Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. στην Αλεξανδρούπολη (Δημοκρατίας 207), όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Θα ακολουθήσει συνάντηση με μέλη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. από την περιοχή
Ελληνικές Γραμμές

6 σχόλια:

  1. σιδερη, τι λεει καλα, πως παει, το adonis καλα; εχθες τον ειδα στον πετρακη τον κωστοπουλο!! πολυ γελιο!! τελικα οσοι δεν πλερωνουν ειναι αριστεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α, ναι να μη ξεχασω: ειστε τελικα με τη νεα ταξη των πραγματων; γιατι σα να ηκουσα την αρχηγαρα να λεγει κατι τις.ε; ειστε; μπα, ε;

    "ξερει ο προεδρας" "λαου λαου το παει μην τσιμπατε" "χερι-χερι, δεν ειναι κινημα μα ουτε και αλλαγη" "ειναι ξεεεεεεεκινημα δια την απαλλαγηνννννν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..ουτε 3%,ετσι εμαθα αργυρη...καπου 2,7..εκει εισαι...αστα κολλητε, παρατα τα...μπαινεις δε μπαινεις κυνοβολιον...και μη μας τσαμπουνησεις οτι και καλα εισαι στο 6 διατι θα γινουν θρυψαλα αι τζαμαριαι απο τους τρανταχτους γέλωτες που θα επιρριψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε γαμιέσαι ρε μαλάκα που είσαι μες στην ειρωνία...Ο προέδρος του ΛΑ.Ο.Σ δεν αναφερόταν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων με την έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης αλλά στην παρούσα οικονομική κατάσταση.

    Το 3% πού το είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 9:03 φυσική συνέπεια είναι όταν πάει καλά το ΛΑ.Ο.Σ τα πρασινοροζμπλε
    παπαγαλάκια να χάνουν τα πούπουλά τους. Βλέπεις ότι δεν ασχολούμαστε μαζί τους γιατί τους νοιώθουμε στο ζόρι που τραβάνε. Αστους στον πόνο τους, κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλα σε ποια ταξη αναφεροτανε ρε πουστρακο 12 Φεβρουαρίου 2011 9:03 π.μ.; στην παλαια;;;; αχαχαχαχαχαχααχχχχχ καλοοοοοοο!!!

    υ.γ.: το 2,7% ειναι στις πραγματικες τις δημοσκοπησεις. οχι σε αυτες που ταϊζετε φουμαρα τον κοσμακη. βλακα. ε, βλακα. αει τραβα τωρα να σπασεις τη μεσουλα σου σε καναν χτικιαρη εκει στην καλλιροης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive