Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.; Ναό στον Απόλλωνα ζητάτε; Τα ... άλλα περί Ορθοδοξίας κ.λ.π. πανε περίπατο;

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΑ

5 σχόλια:

  1. Σιδερουτσο, τα ξες φανταζομαι τα πραγματικα ποσοστα των δημοσκοπησεων και οτι σας πηρε ΦΑΛΑΓΓΙ η χρυση αυγη, ετσι; ΞΥΔΑΚΙ ΑΡΓΥΡΟΥΤΣΟ, ΞΥΔΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k.Σιδέρη δηλαδή όποιος ειναι χριστιανός ταυτόχρονα πρεπει να αγωνίζεται να ΜΗΝ γινουν ΑρχαιοΕλληνικοι ναοί? Χίλιες φορές αυτοι οι ναοι που ειναι δικοι μας και δικιά μας κουλτούρα παρά των μουσουλμάνων και του κορανιού, το τελευταιο που εμεινε να γινει στην ελλαδα ειναι τιποτα Ζιγκουράτ να θυμομαστε τα παλιά στη νοτια Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε 8.26, ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!!! τα γραφουνε τωρα αυτα για να καλυψουν τις μπαγαμποντιες τους(αρχαιολατρες,μασωνοι,συμμετοχη σε ανθελληνικες εορτες π.χ. χανουκα)και γιατι χανουν ψηφους απο το συγκεκριμενο κομμα...επικεινται και εκλογες..ε πολυ θελει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανθελληνες της συμμοριας του Μιχαλολιακου....ειναι τυχαιο που ο αρχηγος σας γραφει βιβλιο υπερ του σατανα, ο γερμενης ειναι αντιχριστιανος...και εσεις γραφετε αρθρο για κατασκευη Ναου του Απολλωνα στην Γαυδο που ομως σε αυτον δεν θα "εκκλησιαζονται" ελληνες το γενος πιστοι στην εθνικη θρησκεια αλλα ξενοι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:21μμ,

    ςςςςςςςςςςς, τα μωρα κοιμουνται θα τα ξυπνησεις...οι..μυστικες υπηρεσιες να 'ν καλα που σας υπεδειξαν οτι επικειται ανταρσια 12 βολευτων του pasok και ετσι "σωσατε" την ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive