Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Ζητήστε απο τον Μουμπάρακ το αίμα του"... Από τη Νίνα Τσιμπούλη. BINTEO


Ενώ ακόμα μαίνονται οι αναταραχές στην Αίγυπτο απο την μέχρι προ ολίγου κυβερνητική αδιαλλαξία του Χόσνι Μουμπάρακ να διευκολύνει τον λαό του(αν και αποφάσισε ο Μουμπάρακ να παραιτηθεί και φύγει εκτός Καϊρου) και να απεκδυθεί της κεντρικής εξουσίας, κάνουν το γύρο του διαδικτύου φρικιαστικά ντοκουμέντα, των οποίων η ωμότητα γιγαντώνεται αν σκεφτεί κανείς ότι συμβαίνουν σε μια χώρα εξαιτίας καρεκλοκένταυρων...αγελάδων, συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κανείς απο την εικόνα που χαρακτηρίζει τον Μουυυυυυμπαρακ..η αγελάδα που, παρά τις φρικαλεότητες, γελάει..Ένα απο αυτά τα ντοκουμέντα είναι..
..το παρακάτω που μου έστειλε η φίλη Χαρά (Φάραχ) Νέζερ από το Κάϊρο..
Στις οθόνες σας ο μόλις 28 ετών Σαχίντ Μουστάφα ελ Σάουι. Η μοίρα του επιφύλασσε για δώρο την ημέρα των γενεθλίων του, στις 28 Ιανουαρίου, τον θάνατο του. Απεβίωσε μαρτυρικά πρακτικά "εν καιρώ ειρήνης" μετά απο 25 αλλεπάλληλους πυροβολισμούς με λαστιχένιες σφαίρες. Περισσότερα συμπεράσματα θα βγάλετε και ιδιοις όμμασι βλέποντας το βίντεο. O τίτλος του παρακατω βίντεο είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικός:

Ζητήστε από τον Μουμπάρακ το αίμα του

اسألوا مبارك عن دمه

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive