Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1.200.000 ευρώ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΡΑΓΕ;


ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΥΠΠΟ;

Έξαλλοι έχουν οι Έλληνες Κινηματογραφιστές που το ποσό των 1.200.000 ευρώ που ήλθε από το Υπουργείο Πολιτισμούμ μοίρασε ο Πρόεδρος του ΕΚΚ Γιώργος Παπαλιός στους φίλους του, αφήνοντας εκατοντάδες κινηματογραφιστές χωρίς να τους δώσει ούτε ένα ευρώ και παραμένουν χρεωμένοι. Έτσι μας επιβεβαιώνουν από το λογιστήριο (υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται εκεί μέσα).

Τα πρόσωπα που πήραν τα περισσότερα χρήματα είναι το δίδυμο Κωνσταντίνου Μωριάτη-Αντώνη Καφετζόπουλου. Τα πρόσωπα που δούλεψαν στο παρασκήνιο για να φτιάξουν αυτόν τον νόμο-έκτρωμα.

Μπράβο. Επιτέλους ο Γιάννης Γλέζος σήκωσε το ανάστημά του και τους πάει στα Δικαστήρια. Μπράβο στους υπαλλήλους του ΕΚΚ που αντιστέκονται στον Μουμπάρακ. Τι έχει να πεί για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΕΚΚ ο Υπ. Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος; Τι έχουν να πουν τα σωματεία του κινηματογράφου; Λουφάξανε γιατί χρηματοδοτηθήκανε και αυτά; Καλά, όσο για την «Ομίχλη» πέφτει μεγάλο γέλιο στην κινηματογραφική πιάτσα.


Β.Μ.

Κινηματογραφιστής Παντός Καιρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive