Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η Πεγκυ Ζηνα αντι της Δεσποινας Βανδη στο VOΧ την Πρωτοχρονια


Η Πεγκυ Ζηνα αντι για Δεσποινα Βανδη στο VOΧ την Πρωτοχρονια

Μια απροσμενη εκπληξη περίμενε οσους ηθέλαν να διασκεδάσουν την πρώτη μέρα του χρόνου με την Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία και το κέντρο κάλεσε σαν guest την Πέγκυ Ζήνα να τραγουδίσει για 45 λεπτά. (http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/)

Στην αρχή επικράτησε ενας πανικός με τις ακύρωσης των τραπεζιών αφου το κατάστημα ενημέρωσε εγκαίρος για το απρόοπτο της τελευταιάς στιγμης, και έτσι πολλά τραπέζια πρώτης σειράς μείναν ‘άδεια’. Αυτό συνέβη για πολύ λιγο γιατι ηταν παρα πολλοί και αυτοί που έδειξαν εμπιστοσύνη στο μαγαζι και δεν ακυρωσαν τα τραπέζια ενώ ήταν και τυχεροί γιατι μετα τις ακυρώσης πλησιάσαν τα τραπέζια τους όλο και πιο κοντά στη πιστα!! Μια εκπληξη περιμενε όμως και την Πεγκυ Ζηνα αφού το προσωπικό του μαγαζιού ειχε μοιράσει στο κόσμο βεγγαλικά τα οποία τα άναψαν όταν εμφανίστικε η τραγουδίστρια με τους μουσικούς της! Η Πέγκυ ευχαρίστησε το πλήθος και ευχήθηκε περαστικά στη καλη της φίλη Βανδη. Ξεσήκωσε τον κόσμο και παρέδωσε τη σκυτάλη στον Πάνο Καλίδη που έδωσε τον καλυτερο του εαυτό. Η Δεσποινα Βανδηή θα επιστρέψει στη σκηνή την Παρασκευή και της ευχόμαστε όλοψυχα περαστικά.http://www.music-dreams.gr/music/index.php?option=com_k2&view=item&id=322:saa&Itemid=69

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive