Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

O Γ./ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ζητά ΑΜΕΣΗ Σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων με αφορμή τις εξελίξεις στην Αίγυπτο


Επείγουσα σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με τη συμμετοχή του κ. Δρούτσα ζητάει ο ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με τις ταραχές στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με την επιστολή που εστάλη από τον ΛΑ.Ο.Σ. στον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Ντίνο Βρεττό:

«Η κατάσταση στις χώρες του Μαγκρέμπ, αλλά και ευρύτερα στον μεσανατολικό χώρο, είναι έκρυθμη. Οι απεργίες, οι διαδηλώσεις και οι ταραχές διαδέχονται η μία την άλλη, συχνά με αιματοχυσία, στην Τυνησία, την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Υεμένη και τον Λίβανο.

Διαμορφώνονται συνεπώς νέες καταστάσεις, που μοιραία επηρεάζουν την ειρήνη και την ασφάλεια στην Μεσόγειο, με ό,τι συνεπάγονται, μεταξύ άλλων, για τα συμφέροντα και ενδιαφέροντα της Ελλάδος.

Με τα ανωτέρω δεδομένα, προτείνουμε να κληθεί επειγόντως ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας, προκειμένου να ενημερώσει την Επιτροπή, κατά τρόπο υπεύθυνο και τεκμηριωμένο, για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις εν προκειμένω προθέσεις και ενέργειες της Κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive