Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;NΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: TI ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΝΔ ΤΟ 1996 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ Ο ΝΕΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΝΔ ΤΟ 1996 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

O κ. Σαμαρας αντι κριτικης πρεπει να κανει αυτοκριτικη

"Είναι αυτός που ανέτρεψε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επανέφερε στην εξουσία το Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι αυτός που διατήρησε στην εξουσία το Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου τον περασμένο Μάρτιο, κατά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο προ ημερών υποκριτικά και ανεύθυνα κάλεσε να παραιτηθεί για να μείνει η χώρα και χωρίς Πρωθυπουργό και χωρίς Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Είναι αυτός που συστηματικά συνεργάστηκε με το Πασόκ σε σειρά νομοθετημάτων.

Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης τολμά να επικρίνει τη Νέα Δημοκρατία γιατί με τη θεσμική πρωτοβουλία της πρότασης δυσπιστίας την οποία και ο ίδιος ψήφισε συσπείρωσε δήθεν το Πασόκ.

Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι έχοντας χάσει προ πολλού τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, χάνει τώρα αργά αλλά σταθερά κάθε επαφή με την πραγματικότητα αν βλέπει το Πασόκ συσπειρωμένο."

TI ΑΛΛΑΞΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ;

AYTOΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ;

ΣΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/ntokoymento-ti-elege-epishma-h-nd-to-1996-gia-ton-samara.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive